Wpis z mikrobloga

@uabit: a chcesz spać w nim czy wypoczywać? Pewnie że dają radę tylko polecam wymienić sznureczki, a jak się wkręcisz i uznasz że lubisz spać w hamaku to kupisz coś lepszego. Lesovika zawsze polecę bo to super Mordeczki są, i doradzą i pomogą i wymienią ale jak nie jesteś pewien czy to Twoja jazda to kup sobie na początku decathlon i też będziesz zadowolony
@mlek
@Afrati
No ale wiecie co... ( ͡° ʖ̯ ͡°) napiszcie chociaz ze "jasne, ze lepiej, bo sprzet pod kazdym wzgledem lepszy, wiec jak masz kase to bierz" a nie takie tu.
Niedziela wieczur i chumor popsuty, ehhh
@theun: Ale mam kolegę na siłę przekonywać do Lesovika? To jest raczej oczywiste, że sprzęd od Lesovika jest o dwie półki jakościowo wyżej, ALE jeśli kolega chce testowo rozpocząć przygodę z dyndaniem, to hamak za niecałe 5 dyszek z Decathlonu będzie idealnym tej przygody rozpoczęciem.
Sam teraz używam hamaka wyprawowego EASY, ale nie da się przecenić zalet płynących z tanich i dobrych Dekowych hamaczków. Niektórzy z HOT od ponad 2 lat
@yeloneck: o, to dobrze widzieć, myślę że na takiego bushcraftowego lamusa jakim jestem wystarczy bo nie wiem czy bede tego czesto potrzebował, w wakacje planuje zrobić wycieczkę rowerowa wzdłuż wybrzeża i szukam opcji na noclegi ( ͡° ͜ʖ ͡°)