Aktywne Wpisy
waro +95
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
pancreaticcarcinoma +121
Kiedy myślisz, że z rodaczkami nie może być już gorzej i nagle wjeżdża taki post… ciąg dalszy w komentarzu. Jeszcze dzieci w to wciągają (╯︵╰,) #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder
Ciekawe skąd ma takie zaufanie do mnie. Ja bym się nie odważył obcej osobie powierzać takie rzeczy.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
[]
@benzdriver Były w Polsce przypadki, że prosimy o to starsze panie, ale nawet prosimy o pomoc z wypłacenie kasy. A potem miały pretensje, że "widziałeś ich pin ", że "możesz je okraść ". Albo od razu zgłaszały kradzież a ty się musisz
Zapytaj Polakow bedacych od 15 lat w UK jak oni tam funkcjonuja nie znajac zadnego jezyka ( po polsku tez slabo mowia xD ).
@benzdriver A jak się zakłada taka sama zła wole w stosunku do wszystkich, do rodaków również to nadal jest ksenofobia? Jak jest się
@benzdriver Cóż. Bywa i tak.
Jestem pod wrazeniem, jak bardzo solidarni wzgledem siebie sa na przyklad Rumuni czy Bulgarzy bedacy w Londynie.
Niestety nie moge tego samego powiedziec o Polakach... :(
@benzdriver Cóż. Bywa i tak. Z resztą wiele zależy od kontekstu . Jak będę w nocy szedł przez park i karczysty patriota z bluza "śmierć wrogom ojczyzny " zacznie mnie zaczepiac i pytać o godzinę to jednak zaczne być bardziej ostrożny i trudno w tej sytuacji nie zaczął przypisywać mu złej woli. Ale
nie wymądrzając się - trochę lat żyję, w tym roku stuknie mi 35lv i jako takie doświadczenie przez ten czas zebrałem, bo spotkały mnie dobre i złe rzeczy.. a to doświadczenie mówi, żeby przede wszystkim myśleć do przodu i asekurować swoją dupę (rób kopie dokumentów - skany, zdjęcia, nie usuwaj ważniejszych maili, włącz nagrywanie rozmów