Aktywne Wpisy
GRUBY140 +358
nitka z najlepiej sprzedającymi się nowymi autami w wybranych krajach #ciekawostki #samochody
źródło: pl
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +382
#wykopefekt może coś ktoś
ctrl+v
#zaginal
🚨Kamil Owsiński🚨26 lat
#gdansk
Kamil mieszka w Gdańsku na ul. Na Zaspę.
ctrl+v
#zaginal
🚨Kamil Owsiński🚨26 lat
#gdansk
Kamil mieszka w Gdańsku na ul. Na Zaspę.
źródło: obraz
Pobierz

Chyba mam nie najgorszy ryj no mam więcej tych par a kora nie mam tam od tygodnia. Z jedna się nawet spotkałem. Ale jak twarz mam spoko to moja wada jest to że jestem niski bo 175 cm i 60 kg żywej masy to nie jest mężczyzna dla ponad połowy księżniczek które tam widuje.
Powodzenia w
ogólnie raczej jako friendzone zwykło się przyjmować relację typu znajomi, w której jedna strona jest "bardziej zaangażowana", a druga to wykorzystuje. tak zdefiniowany friendzone jest relacją toksyczną.
ALE
jeżeli jedna osoba się drugiej podoba, a druga tego nie wykorzystuje, to mamy coś innego (i stawiam, że to właśnie nazwałeś friendzonem). rzeczywiście, może z tego wyniknąć rozwijająca relacja - w końcu trafiło się na wartościową
E tam, jak masz niezłego ryja, to już połowa sukcesu. Wstawisz zdjęcia samej twarzy, wzrostu i ciała nie musisz pokazywać, ani o nich nic mówić.
No np. takie przysiady na 1 nodze to nie jest dobre ćwiczenie dla kolan, ale ogólnie, to pewno lepiej niż siłka
@trv61866:
Dzięki cumplu. Eh, no wybadam, bo inaczej będę miał do siebie pretensje, że nie spróbowałem. Cóż pewnie zaniedługo wrzucę jakiś