@jablkabanany: @Konkol: Ok, macie racje, to co robi czasami kończy się porażką. Miałem w głowie głównie jej mega-spore umiejętności w mechanice (ok, uzasadnione), pilotażu (totalnie nieuzasadnione), walce (częściowo tylko uzasadnione) i posługiwaniu się mocą (nawet przed połączeniem - wtedy nieuzasadnione). Może po oglądaniu wypowiedzi za bardzo się skontrastowałem, macie racje - ale tylko częściowo! ;)
@Arcyksienciuniu: Furtka do spin-offa ;) @Trajforce: W końcu ma się rymować, "Gwiezdne Wojny są jak poezja" ;D Także Może Galatic Destroyer MegaPlanet będzie?
@Tomek7: jak zobaczysz jeszcze raz walkę w sali tronowej to może ona pokonuje dwóch czerwonych i to jeszcze trochę waląc na ślepo, reszta rozwala Kylo. Zresztą nawet mi nie zależy na jej postaci, każdy wie że przeżyje, znajdzie swoją rodzinę i "belonging" można się rozejść xD
@jablkabanany: JJ zapowiedział że IX będzie spinać wszystkie trylogie razem
@Tomek7 będzie dobrze ;) @Arcyksienciuniu jak będę miał czas to posłucham, ale zapowiada się narzekanie na "złego Disneya", Kennedy i resztę, która psuje SW, które przecież zawsze były idealne. Palpatine miał backstory tylko dzięki prequelom. Bez nich też jest tylko złym panem z dziwną twarzą i potrafiącym strzelać piorunami (wtf? To tak można??? Przecież we wcześniejszych filmach nikt tak nie robił!!1!)
@Konkol: @jablkabanany: Luz, nie chcę się spinać o film, zresztą przyznałem Wam rację ;) Faktycznie jak zestawiłem sobie wypowiedzi reżysera i spojrzałem na film to mogłem patrzeć przez pryzmat jego słów ;)
Natomiast trzeba przyznać, że sam film mi się oglądało bardzo przyjemnie i mam nadzieję IX będzie równie ciekawy i zaskakujący ;)
@Trajforce: Może Anakin przyjdzie i przekona Kylo na jasną stronę? W EU okazał się Jacenowi, a Kylo mocno chyba jest wzorowany na nim- piszę głównie z tego, co usłyszałem, bo EU nie czytałem
@Arcyksienciuniu spinoff o Snoke'może powstać, albo książka jakaś. Luz - to nie jest tak ważna postać - trzeba się skupić na Benie i Rey. @Trajforce duch Anakina? ( ͡°͜ʖ͡°)
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
Pomysł na zamek Vadera w filmie też fajny, w końcu po coś go w R1 wprowadzili ;)
Ale tytuł słaby.
#starwars
źródło: comment_Tcw6COr4GZfxyNVaqtL2399NrJrzmsGt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Tomek7: jak zobaczysz jeszcze raz walkę w sali tronowej to może ona pokonuje dwóch czerwonych i to jeszcze trochę waląc na ślepo, reszta rozwala Kylo. Zresztą nawet mi nie zależy na jej postaci, każdy wie że przeżyje, znajdzie swoją rodzinę i "belonging" można się rozejść xD
@jablkabanany: JJ zapowiedział że IX będzie spinać wszystkie trylogie razem
Komentarz usunięty przez autora
@Arcyksienciuniu jak będę miał czas to posłucham, ale zapowiada się narzekanie na "złego Disneya", Kennedy i resztę, która psuje SW, które przecież zawsze były idealne.
Palpatine miał backstory tylko dzięki prequelom. Bez nich też jest tylko złym panem z dziwną twarzą i potrafiącym strzelać piorunami (wtf? To tak można??? Przecież we wcześniejszych filmach nikt tak nie robił!!1!)
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast trzeba przyznać, że sam film mi się oglądało bardzo przyjemnie i mam nadzieję IX będzie równie ciekawy i zaskakujący ;)
@Trajforce duch Anakina? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tomek7: