Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +135
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Pomysł na zamek Vadera w filmie też fajny, w końcu po coś go w R1 wprowadzili ;)
Ale tytuł słaby.
#starwars
źródło: comment_Tcw6COr4GZfxyNVaqtL2399NrJrzmsGt.jpg
Pobierz@LeBron_ tyle pytań bez odpowiedzi
@LeBron_ i gdzie w tym wszystkim czas na godziwy powrót JarJar'a?
Uważam, że Johnson dobrze zrobił ucinając wątki takie jak Snoke'a, Phasmy - to nie one są istotne w tej opowieści, a fani strasznie się na nich skupili - teraz JJ ma duże pole do
1. Rey jest jak najbardziej spoko bohaterką. Problem z girlpower jest przy Holdo i Rose. O Phasmie nie wspominam, bo to jest parodia - pompowana jako hiper-uber badass, dwa razy dostaje po dupie od Finna.
2. Gdzie Johnson chciał wyrzucić OT? Nakłaniając Abramsa, że to R2 powinien lecieć z Rey na Ahch-To zamiast nowej maskotki BB-8? Oddając legendarnej postaci, jaką jest Luke, hołd i fundując jej wzruszające pożegnanie
@Tomek7: gdzie? ¯\_(ツ)_/¯
@LeBron_: @jablkabanany: fabuła prowadzi raczej do osiągnięcia równowagi mocy, właśnie fajne jest to, że tak właściwie bardzo mało widać w którym kierunku to poprowadzą. Rey i Kylo będą musieli się jakoś dogadać, Hux raczej nie przeżyje + jakaś większa postać z Ruchu Oporu
prócz latającej Lei to najgorsza rzecz w tym filmie to własnie ten głupi pościg.. cały film jak epizod serialu jakiegoś..
aa i argument, że to bez sensu, że im się paliwo kończy bo przecież w kosmosie nie ma tarcia także jak się rozpędzą to już zawsze
A na yt jest tyle samo krytyki, co pochwał.
Ja szanuję - chciałem czegoś innego i to dostałem. Może nie wszystko było tak jak chciałem, ale czułem szacunek do kanonu - było po nowemu ale klimat SW pozostał.
@jablkabanany: Jedno trzeba przyznać, Johnson zaskoczył widzów i to mi się podobało, mimo wytykanej idealizacji postaci ;D
i to co zrobili z Lukiem.. co Mark Hamill mówił.
Liczyła, że przekona Luke'a, żeby jej pomógł - nie wyszło.
Liczyła, że przeciągnie Kylo na swoją stronę - nie wyszło.
Liczyła, że jest kimś, że ma jakieś ciekawe pochodzenie - nie wyszło, jest "nikim".
Własnie to jest super w TLJ ( ͡° ͜ʖ ͡
Podczas gdy wszyscy są u Snoka on sam mówi "mówiłem
@Arcyksienciuniu to już Cię odsyłam do mojego dawnego wpisu ;)
http://www.wykop.pl/wpis/28750261
Komentarz usunięty przez autora