Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

Do oddania w dobre ręce gra "Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm" o wartości ponad 70 zł w sklepie steam! Losowanie jutro ok. 22:00. Zielonki out. Pozdrawiam Mireczki ʕ•ᴥ•ʔ
#rozdajo #rozdajosteam #steam #polakicebulaki
źródło: comment_QZtZJFQXikv6nRsPiqghipAt6qya4TJr.jpg
Pobierz