Wpis z mikrobloga

urodzić się gejem/ różową w tych czasach to totalny wygryw. Partnerkę bądź partnera można poznać w 24 godziny, nie trzeba pajacować, dobrze zarabiać tylko wystarczy być sobą. Życie ty suko dlaczego musiałem się urodzić białym wysokim facetem, który dąży do sukcesu.
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #gownowpis #zwiazki
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alh3 To wyjedź. Też można. Mówisz o sobie, że jesteś lepszy od innych mężczyzn. Wiesz jaka jest jedna z najważniejszych cech uznawanych przez kobiety? Dążenie do celu. Ty narzekasz ma brak kobiety, ale do celu nie dążysz.
  • Odpowiedz
@kiszczak:
i po co te starania skoro seba potrafi wyrwać najładniejszą i najmądrzejszą dziewczynę a ja nigdy nikogo nie miałem? Gdybym tylko był gejem to już dawno byłbym w stabilnym związku
  • Odpowiedz
@alh3 Jak to po co? Żeby być lepszym. Inni wyrywają, bo dążą do tego celu. Teraz rozumiesz, że jesteś gorszy od takiego seby, którym tak gardzisz?
  • Odpowiedz
@alh3 A teraz chcesz dziewczynę, a nie potrafisz tego osiągnąć. Prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@piezometr:
bo głupi faceci dali kobietom prawa, dopuścili je do władzy przez co to one teraz rządzą światem i najbardziej na tym ucierpieli wartościowi biali mężczyźni. Nic dziwnego, że sporo facetów popełnia samobójstwa a społeczność LGBT się rozwija
  • Odpowiedz