Wpis z mikrobloga

Tak zachwalacie #bitcoin a ile tak faktycznie zarobiliście na nim. I nie mam na myśli ile macie w bitcoinach tylko róznica między kupnem - sprzedaż w PLN. Faktyczna kwota na koncie. Bo wszyscy moi znajomi zarobili raptem jakieś grosze typu 100zł a niektórzy to nawet stracili bo pierwszy lepszy spadek i już posrani sprzedawali.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ethics: przez 6 ostatnich tygodni zeszłego roku uczyłem się na małym kapitale "szkoleniowym". Coś tam wpłacałem co tydzień, w miarę wkręcania się. Ostatnią wpłatę zrobiłem 23 grudnia. Razem wpłacone 1700zł. Uczyłem się spekulując głównie na altcoinach. Nie raz sprzedawałem ze stratą lub przez zapobiegliwość sprzedawałem za szybko (tracą okazję do dużo większego zysku). Popełniłem dużą część błędów jakie może popełnić krypto-n00b. Szukałem dobrych źródeł informacji. Przed sylwestrem wszystko sprzedałem. Wypłacone
  • Odpowiedz
@ethics sprzedałem jak był za 20k usd, na czysto zarobiłem ponad 30k usd. Wystarczy, jednego zostawiłem sobie na pamiątkę :) czy spadnie czy nie mało mnie interesuje
  • Odpowiedz