@mechaos: Biorąc pod uwagę ostatnią częstotliwość - to jakoś w maju. Było tydzień temu, nawoływałem, zapraszałem, trzeba było skorzystać. Mieliśmy nawet prawdziwego wojującego wegana! ( ͡°͜ʖ͡°)
@Polinik: nie wojowałem przecież... raptem podzieliłem się swoim (i tak umiarkowanym) podejściem do tematu. Jeśli już ktoś wojował to Wy -> można rozmawiać, żartować, ale na końcu żarty powoli troszkę podupadły. Zwalam to jednak na a-----l. A i idąc "do domu" poszedłem w lewo, gdyż miałem tam bliżej na Bramę Wyżynną. I tak nie zdążyłem na N1 i jeszcze na godzinę poszedłem do absynta ;d.
@Polinik: a co, mam narzekać? Idąc na kebza zostawiliście mnie sam na sam z atrakcyjną #rozowypasek ( ͡º͜ʖ͡º) ( @positiveVibe to tylko żart sytuacyjny, w którym tylko podkreślam, że Twoja partnerka jest atrakcyjna)
Swoją drogą jak to wygląda: zawsze w pubach? Nie wiem jeszcze jak jest w #gdansk z tym, ale pewnie jest jakieś miejsce wyznaczone przez miasto gdzie można robić ogniska, grille itp. [to głównie do Ciebie pytanie, bo jesteś obeznany z miastem mocno]? Jak będzie cieplej można by w takim miejscu zrobić. A jeśli są dostępne zimą to w sumie nawet teraz
było tydzień temu xDD
Biorąc pod uwagę ostatnią częstotliwość - to jakoś w maju.
Było tydzień temu, nawoływałem, zapraszałem, trzeba było skorzystać.
Mieliśmy nawet prawdziwego wojującego wegana! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoja drogą na końcu tragiczna
No dobra, niech Ci będzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bywali gorsi, przynajmniej nam nie wytrącałeś kebabów z rąk. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( @positiveVibe to tylko żart sytuacyjny, w którym tylko podkreślam, że Twoja partnerka jest atrakcyjna)
Ale ja nie szedłem po kebza... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą jak to wygląda: zawsze w pubach? Nie wiem jeszcze jak jest w #gdansk z tym, ale pewnie jest jakieś miejsce wyznaczone przez miasto gdzie można robić ogniska, grille itp. [to głównie do Ciebie pytanie, bo jesteś obeznany z miastem mocno]? Jak będzie cieplej można by w takim miejscu zrobić. A jeśli są dostępne zimą to w sumie nawet teraz
Teraz Krak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/29369181/krakowskiewykopparty-zbliza-sie-wielkimi-krokami-d/
Są miejsca na ogniska.
Nawet jedno było w zeszłym roku:
https://www.wykop.pl/wpis/24727489/dzieki-wszystkim-za-przybycie-na-trojmiejskimotosp/
Czasami po prostu zjazd na parking, pogadanie chwilę i każdy w
I jeszcze chodzi mi po głowie kulig w Szymbarku, ale jeszcze za mało śniegu.