Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#budujzwykopem #chwalesie
check out before u say sth stupid ;]
@energetyk2: wystarczy mieć normalnych teściów i być normalnym. Pozdrawiam.
A z wydajnością jest jeszcze w tym kraju dziwnie, nie ma metodyki jej dokładnego obliczania stąd potrafią być perełki typu sprawność 110% zresztą jak z kotłami gazowymi. Realną sprawnością odzysku na dzisiejsze centrale wentylacyjne jest poziom 65-80%.
Wentylację
Z tego co czytałem wydajność jest 65-80% - ciągle więcej niż 0% przy otwarciu okien i wywietrzeniu domu przy wentylacji grawitacyjnej :)
Jest za to wiele plusów, nigdy nie wymienisz powietrza otwarciem okna tak jak to zrobisz went. mech.,
Masz czyste powietrze, teraz producenci posiadają rekuperatory z dodatkowym odzyskiem wilgoci więc masz dodatkowo nawilżanie powietrza zimą itd itd.
Jedynie cena jest minusem według mnie :D
@SmallCaracan: Nawet mnie nie zawołałeś, a powiedziałbym, że właśnie kupuję mieszkanie 70m2 pod wynajem a w planach jest więcej. I to z takich pieniędzy, że nawet tego nie poczuję. Może już cię boleć d--a. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aaa kupuję mieszkania pod wynajem JESTEM KIMŚ K---A ROZUMIESZ, JESTEM KIMŚ XDDD
Może nie jestem MILIONEREM jak Ty XD Ale nie mam powodów
Komentarz usunięty przez moderatora