Wpis z mikrobloga

Weszłam dziś rano na twitter i fejsbuk i oba portale zawalone poniższym zdjęciem. Nie wiem co pan Biedroń chciał tym zdjęciem przekazać, wg mnie jest wulgarne, obrzydliwe i dosłownie nawiązuje do seksu i homoseksualizmu.
Wrzucając takie zdjęcia, sam się uprzedmiotawia i sprowadza do poziomu geja co lubi w pupę.

Jakie zdanie mają mirki?

#kiciochpyta #4konserwy #neuropa #homoseksualizm #bekazlewactwa
a.....5 - Weszłam dziś rano na twitter i fejsbuk i oba portale zawalone poniższym zdj...

źródło: comment_SHiMyWmNJbTBLyCv0nZAcncBPFrzRItX.jpg

Pobierz
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przyznam szczerze, że nie wiedziałam, że to przeróbka, na twitterze pokazało mi się, że Bartosz Arłukowicz i Robert Biedroń "podali dalej" to zdjęcie, więc założyłam, że skoro Biedroń to przekazuje, to znaczy, że to jego dzieło, albo je co najmniej aprobuje.
  • Odpowiedz
@alejandra15 mnie zaatakowal Twoj wpis. Moglbym Cie dodac na #czarnolisto, tak samo jak Ty jego profil i kazdy inny ktory podaje dalej to zdjecie, aby tego nie widzieć. Jednak zadajesz sobie wysiłku by napisać o tym post i, nomen omen, podac dalej zdjecie. XD
  • Odpowiedz
@kynx: a mi szkoda ciebie, bo łykasz fejki
ja przynajmniej swoje nadinterpretacje opieram na oryginalnym źródle
zresztą pis nie ma monopolu na homofobię
  • Odpowiedz
@alejandra15: wg mnie ma dystans do siebie i bardzo dobrze, wie że dla przeciętnego Janusza geje to tylko dają d--y i nie robią nic poza tym, więc też sobie z tego żartuje - czemu nie
  • Odpowiedz
@alejandra15 Ale Ty jesteś durna to już udowodniłaś nie raz. To zdjęcie nigdy nie powstało, to przeróbka foroszopem i ktoś to zrobił, żeby robić beke z Biedronia. A Biedroń się nie dał, stwierdził, że bierze beke na klatę i sam udostępnił to na swoim fanpejdżu z komentarzem, że nie wie po co to powstało, ale tak, wspiera WOŚP.
Ludzie zachwyceni reakcją udostępniają to dalej.
  • Odpowiedz
@sirin: Nie mam pojęcia dlaczego Biedroń nazywa to homofobicznym żartem. To jest żart z podtekstem seksualnym, tylko i wyłącznie. Czy gdyby kobieta trzymała tabliczkę z napisem "daje Owsiakowi" to byłby to żart heterofobiczny? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie, dalej byłby to żart z podtekstem seksualnym. Dlaczego geje musza wszędzie widzieć homofobię...
  • Odpowiedz