Wpis z mikrobloga

@max1983: Czy jest mniej merytoryczny poseł od tego radyjka ze sloganami i pustosłowiem?

Ona bije wszystkich ze swojego gatunku, bo prócz tego ma największe pretensje.
  • Odpowiedz
@Ingvarr100th: Udajesz, że nie rozumiesz, czy serio piszesz?
Nie, nie trzeba "wszystkiego rzucać", ale jak facetka przez 20 minut maluje obraz co jest dla niej najważniejsze, jakie wartości górują i jak to ludzie potrafią się poświęcać "dla sprawy", a na koniec mówi, że ważniejszy jest jednak spektakl w teatrze, który mogłaby obejrzeć równie dobrze następnego dnia, to jednak dla mnie coś nie halo. ( ͡~ ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@max1983: Kibicuje PiSowi, żeby upadł i sobie ten głupi ryj rozwalił, ale kiedy widzę tych kanapiarzy z opozycji, kawiarnianych rewolucjonistów, to mi się zupełnie odechciewa. Frazesy, p------------e i kilku karierowiczów-cwaniaków, którzy mają nadzieję się gdzieś załapać po najbliższych wyborach. Tragedia.

@Ingvarr100th: Sorry Batory, nie ma zmiłuj moim zdaniem. Jak już stajesz się osobą publiczną, reprezentantem jakiejś grupy ludzi, którzy na ciebie głosowali, którzy ci za to płacą i
  • Odpowiedz
@max1983: no ja się aż tak nie dziwię, bo bilety na inne dni są już raczej powykupowane. Sprzedaż biletów na dobre spektakle zaczyna się często na pół roku przed premierą, a kiedy zorganizowany został protest?

No ale z drugiej strony wybrała sobie taki, a nie inny zawód, taką, a nie inną metodę prowadzenia polityki, więc powinna coś lepszego wymyślić. Skoro ma bilety na premierę to na 100% znalazłaby kogoś na
  • Odpowiedz
no raczej trzeba być debilem żeby po takim fakapie publicznie wyznać, że zamiast na protest jedzie sję do teatru.

@noitakto: debilem trzeba być, by o tym gadać publicznie
  • Odpowiedz
protesty są często ostatnimi czasy więc jak na jeden nie pójdzie to tragedia się nie stanie

@Ingvarr100th: XDDDDDD XDDDD
To jest własnie ideologia .Nowotworowej PO w skrócie XDDD o jak prychłę XDDD
  • Odpowiedz