Aktywne Wpisy
#krwiodawstwo
Właściwie to czemu nikt nie zwraca uwagi na to że w Polsce wartość litra krwi do zeznania podatkowego została ustalona na 130zł w 2005 roku? Czym było 130zł 19 lat temu a czym jest dzisiaj? xD
Właściwie to czemu nikt nie zwraca uwagi na to że w Polsce wartość litra krwi do zeznania podatkowego została ustalona na 130zł w 2005 roku? Czym było 130zł 19 lat temu a czym jest dzisiaj? xD

Mirki pijcie że mną kompot, różowa w szpitalu właśnie dzwoniła że urodziła a ja se pije z radości.
źródło: temp_file2350310941262416558
Pobierz

Kolejny wpis na #steemit. Tym razem piszę o podróżach, w które wsiąkam coraz bardziej. Powyższy wpis to pierwsza z trzech części artykułu, w którym poruszę tematykę tanich podróży. Pierwsza część dotyczy tego, w jaki sposób znaleźć dla siebie tani nocleg w każdym zakątku świata. Mam nadzieję, że Ci się spodoba.
#podroze #turystyka
źródło: comment_i9810USeGJa4TIS7hiBVIRBTFYafD0Nm.jpg
PobierzNic się nie dowiedziałem, oddawaj 10 minut mojego życia! (Wolno czytam + zadośćuczynienie)
WYCOFUJĘ! DAJE 10/10, I LICZĘ NA REWANŻYK. \00/ :** ... Oh... Wait...
Ja napiszę tylko tyle - sam napisałeś, że nie dowiedziałeś się czegoś, czego byś już nie wiedział. Widzisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i od stanu wiedzy, którą czytelnik posiada. Mógłbym teraz wejść na YouTube, wpisać frazę nauka mnożenia w komentarzach napisać -