Wpis z mikrobloga

Dobra, przyszła pora i na mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Postanowienie noworoczne - #kryptowaluty . Lekcje odrobione (po części), górka kupić, dołek sprzedać, grać za pożyczone, konto na binance założone, konto na bitbay czeka na weryfikacje. Plan początkowy:
- 5000 zł na bitbay
- zakup ETH/LTC/LSK (swoją drogą poradźcie noobowi którego coina NAJTANIEJ przeleję na giełdę i dobrze wymienię na poniższe alty?)
- transfer na binance
- zakup za 4k TRX, RPX, ARN, LSK - wszystko na jakieś 2 może 3 miesiące. (co do RPX opłaca mi się wrzucać tego tysiaka na kucoin czy szukać jakiejś innej alternatywy na binance?)
- 1k przeznaczę na day trading (swoją drogą ciekawe czego mnie to na uczy i jak szybko przejebię tysiaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)-)
- dziennie 3 zdrowaśki i 2 paczki fajek i HODL

Potem się zobaczy ( ͜͡ʖ ͡€)

Pozwolę sobie zawołać @astri @Amelcio @lronman @ch00dybcn bo to w sumie czytanie Waszych wpisów pod koniec grudnia zmotywowało mnie do działania. Odpowiedzialność spoczywa w Waszych rękach! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kryptohold: ciężko jest tanio przelać z BB cokolwiek, ale LTC i ETH (ten szczególnie) wychodzą najkorzystniej. W trx by nie wchodził, bo leci non stop i nie ma żadnych przesłanek, że urośnie w ciągu 2 miesięcy. Jeśli chcesz w coś wejść long to polecam RLC, VEN oraz ICN.
  • Odpowiedz
@kryptohold: a nie lepiej sobie pograc na razie na demo wersji? Nauczysz sie zachowan, ruchu sieci itp. Po co palic kase bez sensu. Na razie czujesz sie pewnie ale zobaczysz swoje zachowanie jak kasa bedzie uciekac bedziesz chcial to odrobic wplacisz wiecej kasy itd. Tylko nerwy sobie zszargasz ;)
  • Odpowiedz
@ch00dybcn: tylko alty. Zakup i ustawiania zrzutów przy zyskach.
@Non_vincere_te: każdy od czegoś zaczynał ( )
@johnmorra: a jakbyś chciał kupić sobie kota, to też najpierw wybierzesz pluszaka żeby sprawdzić jak to jest? Bez realnej kasy nigdy nie ocenisz ryzyka w ten sam sposób i zawsze pozwolisz sobie na więcej
@astri: zanim wejdę to minie jeszcze tydzień, może więcej.
  • Odpowiedz