Aktywne Wpisy

souvlaki +1
dla tych co mieszkają w blokach. zamykacie drzwi do mieszkania na klucz jak idziecie spać???

koniolizator +38
Jadę do mechanika od automatycznych skrzyń biegów. Trzymajcie kciuki żebym nie musiał zakredytować się na 3 pokolenia do przodu.

Postanowienie noworoczne - #kryptowaluty . Lekcje odrobione (po części), górka kupić, dołek sprzedać, grać za pożyczone, konto na binance założone, konto na bitbay czeka na weryfikacje. Plan początkowy:
- 5000 zł na bitbay
- zakup ETH/LTC/LSK (swoją drogą poradźcie noobowi którego coina NAJTANIEJ przeleję na giełdę i dobrze wymienię na poniższe alty?)
- transfer na binance
- zakup za 4k TRX, RPX, ARN, LSK - wszystko na jakieś 2 może 3 miesiące. (co do RPX opłaca mi się wrzucać tego tysiaka na kucoin czy szukać jakiejś innej alternatywy na binance?)
- 1k przeznaczę na day trading (swoją drogą ciekawe czego mnie to na uczy i jak szybko przejebię tysiaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■)
- dziennie 3 zdrowaśki i 2 paczki fajek i HODL
Potem się zobaczy ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Pozwolę sobie zawołać @astri @Amelcio @lronman @ch00dybcn bo to w sumie czytanie Waszych wpisów pod koniec grudnia zmotywowało mnie do działania. Odpowiedzialność spoczywa w Waszych rękach! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@kryptohold: nie zgadzam się na wzięcie odpowiedzialności za kogo kolwiek.
@Amelcio: *kogokolwiek
Komentarz usunięty przez autora
@Non_vincere_te: każdy od czegoś zaczynał (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@johnmorra: a jakbyś chciał kupić sobie kota, to też najpierw wybierzesz pluszaka żeby sprawdzić jak to jest? Bez realnej kasy nigdy nie ocenisz ryzyka w ten sam sposób i zawsze pozwolisz sobie na więcej
@astri: zanim wejdę to minie jeszcze tydzień, może więcej.