Wpis z mikrobloga

@emgru hej gratulacje z osiągnięcia 1 M na wirtualnej giełdzie. Zdradzisz strategie jak to robisz ? Używasz jakiś programów do alertów cenowych ? Jak osiągnięć taki sukces ?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dziękuję, dziękuję. Żaden sukces, trochę wolnego czasu i altcoiny(mają duże wahania kursów). Jeszcze na początku chciało mi się różne waluty obserwować ale pod koniec już tylko verge. Poznałem tą walutę i czasami wiedziałem kiedy kupować na dłuższy termin a tak to głównie szybkie transakcje które chyba nie działały by w rzeczywistości. Mam milion bo mi się chciało, żaden ze mnie specjalista.
  • Odpowiedz
@MCMLXXX jak zostawiałem na noc to tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak szybkie transakcje to cryptocompare.com i marketcap = znasz przyszłość na następne minuty z dużym prawdopodobieństwem
  • Odpowiedz
@mario-zdk: nawet jakby były błyskawiczne to raczej nie na walutę polską, gdzieś tu mogła by być strata ale nigdy nie miałem z tym styczności więc mogę tylko podejrzewać.
@Wypoks chyba już odblokowałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
jako, że symulator bierze dane z marketcap'a, a ten z kolei jest uśrednieniem kursów z dostępnych giełd to wchodzisz na marketcapie w zakładkę markets, patrzysz która wymiana i na której giełdzie ma największe znaczenie i porównujesz z cryptocompare z danymi z danej giełdy i wymianą na btc lub eth lub dolar w zależności co ma największy udział w kreowaniu kursu na marketcapie. Jeżeli na cryptocompare jest większy niż na marketcapie i rośnie
  • Odpowiedz