Wpis z mikrobloga

a cos niezwyklego na longa oprocz prl i iota moze req ?

@haszimo: przykro mi narazie nie planuję żadnego komunikatu w tej sprawie. Wszystko co chcę napisać zamieszczam w moich wpisach. Nie udzielam porad inwestycyjnych. Jedynie wyrażam swoje zdanie i tylko wyłącznie we własnych wpisach. nie udzielam odpowiedzi na pytania typu w co inwestować.
Do końca roku PRL osiągnie kapitalizację Bitcoin Cash, czyli jakieś x 390 do obecnej ceny. ( ͜͡ʖ ͡€)

@Pynkman: no raczej trudno będzie o taki wzrost. jednak nie przesadzajmy.
Co najlepiej wysłać z bitbaya aby kupić PRL?

@PanMihau: najszybciej leci ltc, problemem jest kurs ltc na kucoin który jest sporo niższy niż na bitbay i innych giełdach i niekorzystna wymiana. Ale to sprawdzaj na bieżąco bo tak było ostatnio przynajmniej.
Nie lepiej ETH? Jest bezpośrednia wymiana. Czy ETH jest ostatnio przytkane?

@PanMihau: no jasne że najlepiej przesłać eth. Ale bitbay ma odwieczne problemy z transakcjami eth więc sam wiesz że nie ma to sensu.
@Gimpson: Nie wiem jaki poglad ma @Amelcio ale dla mnie ten projekt tworzy alternatywe dla ogromnego problemu jesli chodzi o reklamy. Po pierwsze, ten rynek jest przesiakniety rakiem i scamem - przykladowo, wydawca reklamy placac za nia 1000$ moze liczyc na to, ze statystycznie uzytkownicy skonsumuja reklamy za polowe tej sumy, reszta zostanie zjedzona przez boty. Przykladowy scam - masz stronke, zamieszczasz na niej reklame, dostajesz hajs od ilosci klikniec na