Aktywne Wpisy
Ataxia +785
hasek34 +25
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@laki_dlu: może jutro nie ale czuję ze jak będzie dobry update w piątek to może być te 10 dolców szybko
@haszimo: przykro mi ale nie interesuję się zwykłymi altami
@haszimo: przykro mi narazie nie planuję żadnego komunikatu w tej sprawie. Wszystko co chcę napisać zamieszczam w moich wpisach. Nie udzielam porad inwestycyjnych. Jedynie wyrażam swoje zdanie i tylko wyłącznie we własnych wpisach. nie udzielam odpowiedzi na pytania typu w co inwestować.
@Pynkman: no raczej trudno będzie o taki wzrost. jednak nie przesadzajmy.
@PanMihau: najszybciej leci ltc, problemem jest kurs ltc na kucoin który jest sporo niższy niż na bitbay i innych giełdach i niekorzystna wymiana. Ale to sprawdzaj na bieżąco bo tak było ostatnio przynajmniej.
@affairz: odsyłam do strony www projektu oyster. Bo poprostu nie chce mi się w koło macieju pisać o tym.
@PanMihau: no jasne że najlepiej przesłać eth. Ale bitbay ma odwieczne problemy z transakcjami eth więc sam wiesz że nie ma to sensu.
@affairz: nierozumiesz to nie kupuj i po sprawie. Wchodz w coś innego jest tyle pomp xd