Wpis z mikrobloga

@tokidoki: Pełna zgoda. Teraz (jeśli np. mają problemy z kolejnym patchem/hotfixem) to powinni przesuwać początek nowego sezonu, trudno, byłaby chwila "pustki". Teraz ludzie, którzy grindowali w ostatnich godzinach i zajęli upragnione miejsce mogą się czuć głupio. Mi to akurat na rękę, bo nie jestem tam gdzie chciałbym być, ale i tak słabe.
@SpaceMonkey: Nie wiem czy będą się trzymać równych miesięcy w rankingówkach. W takim Pro Ladderze, który ma większe powody trzymać się terminów już jest lekkie przesunięcie i co gorsza spory rozpirz jeśli chodzi o wersje gry, bo sezon obecnie trwa, porę decków jest mocno OP, sporo bugów w grze, kto nabije gier może sobie wyrobić trochę przewagi, a pewnie wkrótce wejdzie jakiś hotfix, czy patch, który zamiesza metą.
@soltysek: Mi akurat rybka czy sezon będzie dziś czy za 2 dni. Tak będę miał od nowego sezonu wszystkie karty. Bardziej się martwię o przyszłość gry i odnoszę wrażenie, że za rok nikt o gwincie nie będzie pamiętać. Prawda jest taka, że jeśli gra nie będzie miała dużej bazy graczy to nie będzie się finansowo opłacać. Jak na razie robią jakieś z dupy decyzje i np taki SuperJJ powiedział, że nie
@epi: Jasne, ale od dwóch, czy trzech dni bez rankingówek nikt nie umrze. Chyba, że plan jest taki, że obecnie przeciągają koniec sezonu, żeby potem móc jeszcze opóźnić początek.

@SpaceMonkey: Też się trochę obawiam, ten patch niby ma otworzyć jakieś możliwości na przyszłość, ale jeśli nie zrobią jakichś gwałtownych pozytywnych ruchów (a póki co gwałtowne ruchy to im nie wychodzą), to może się okazać, że zrobił zbyt dużo szkody w
Cebula zaczęła zabijać mmr po te kilka beczek więcej xD

@soltysek: nie kumam w #!$%@? tego zjawiska

aczkolwiek Redzi mogli też nie zabierać beczek za zaklepane poziomy po podziale pkt. Jak widać hajs się nie zgadza i można się spodziewać niedługo (czyli jakieś 2 miesiące) mega patcha ze 100 kartami.
@FotDK: na ja też psuć sobie grę dla 4 beczek xD nie dziwię się że usunęli te nagrody za ominięte rangi. Zobaczymy czy ilość nagród za sezon się zmieni ale jeżeli nie to masz nagrody za sezon 2x częściej.

Gwint jest bardzo hojny w rozdawanie graczom beczek/fragmentów czy pyłu i co by nie zrobili to do innych karcianek pod względem dojenia ludzi z kasy jeszcze im daleko, szczególnie do HeartStone.