Wpis z mikrobloga

@tokidoki: Pełna zgoda. Teraz (jeśli np. mają problemy z kolejnym patchem/hotfixem) to powinni przesuwać początek nowego sezonu, trudno, byłaby chwila "pustki". Teraz ludzie, którzy grindowali w ostatnich godzinach i zajęli upragnione miejsce mogą się czuć głupio. Mi to akurat na rękę, bo nie jestem tam gdzie chciałbym być, ale i tak słabe.
  • Odpowiedz
@SpaceMonkey: Nie wiem czy będą się trzymać równych miesięcy w rankingówkach. W takim Pro Ladderze, który ma większe powody trzymać się terminów już jest lekkie przesunięcie i co gorsza spory rozpirz jeśli chodzi o wersje gry, bo sezon obecnie trwa, porę decków jest mocno OP, sporo bugów w grze, kto nabije gier może sobie wyrobić trochę przewagi, a pewnie wkrótce wejdzie jakiś hotfix, czy patch, który zamiesza metą.
  • Odpowiedz
@SpaceMonkey: kurła już się pogodziłem ze GM nie dla mnie, a tu takie coś xD
No coś powinni zrobić żeby terminy sezonów noob laadera ( ͡º ͜ʖ͡º) i zwykłego zaczęły się schodzić.
  • Odpowiedz
@FotDK: na ja też psuć sobie grę dla 4 beczek xD nie dziwię się że usunęli te nagrody za ominięte rangi. Zobaczymy czy ilość nagród za sezon się zmieni ale jeżeli nie to masz nagrody za sezon 2x częściej.

Gwint jest bardzo hojny w rozdawanie graczom beczek/fragmentów czy pyłu i co by nie zrobili to do innych karcianek pod względem dojenia ludzi z kasy jeszcze im daleko, szczególnie do HeartStone.
  • Odpowiedz