Wpis z mikrobloga

Polecam Darkest Hour - ulepszona wersja HoIa 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ma daty startowe 1914, 1933, 39 i dalsze do końca wojny. Może i wygląda staro ale w tej grze chociaż da się zrobić granice powojennej Polski i mamy WYWIAD - HoI4 do teraz nie może takich rarytasów się doczekać xD

Mi udało się nawet odpalić na Windowsie 10 i jest elegancko.

#hoi4 #hoi2 #darkesthour #paradox
Szczykawa - Polecam Darkest Hour - ulepszona wersja HoIa 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ma daty starto...

źródło: comment_guTQogl68UQ8S6dOnk3CEPIyxF2Tw0BX.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szczykawa: istotnie bardzo fajne tylko ma koszmarne wady starych hoi;ów z których najcięższa to dokumentnie z-----e systemy powiadomień przez co trzeba się odcinać od większości informacji.
  • Odpowiedz
@Szczykawa:
Wywiad będzie w HOI4 za dwa lata w DLC za 20 dolarów, w dodatku który mają teraz wydać dopiero przywracają funkcjonalność dokonywania zrzutów zaopatrzenia z powietrza xD

@Xardin:
Jak się odpowiednio pozmienia w ustawieniach to
  • Odpowiedz
@Szczykawa: @Xardin: też mnie odrzuciły natrętne powiadomienia, jest gdzieś lista które najlepiej powyłączać żeby jako tako dało się grać bez ciągłego zatrzymywania, tych opcji jest od cholery :/
  • Odpowiedz
w tej grze chociaż da się zrobić granice powojennej Polski

@Szczykawa:
W sumie niby mapa w DH jest dobra do odwzorowywania granic, ale też nie bez wad - wyjątkowo mnie w-------ą takie długie i wąskie prowincje jak na przykład Przemyśl czy Wilno - jak potem zostanie ci tam jakieś wojsko to granice stają się estetyczną masakrą.
Jak dla mnie to prowincje powinny być na tyle ile jest to możliwe w
o.....y - >w tej grze chociaż da się zrobić granice powojennej Polski
@Szczykawa: 
...

źródło: comment_jxriEGQQ52VA4koXCJvQpE5EPNUofqNr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz