Aktywne Wpisy

KingaM +41
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

malala777 +148
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

Byłem w biedronce, jest lepiej ale nadal nie do końca. Oba wyjścia ewakuacyjne są częściowo zastawione, jeden mirek słusznie zauważył, że skarga do PSP musi być wystosowana na piśmie, jutro ją złożę (dzisiaj już zamknięte).
Skoro niejednokrotne słowne ostrzeżenia do pracowników, kierowniczki, na bok@biedronka nie działają to trzeba to zrobić niestety inaczej.
Zakupy robię tam codziennie i prawie zawsze te wyjścia robią za część "wystawy".
Jakoś w innych dużych sklepach, w których robię zakupy bardzo się starają i wyjścia są dobrze widoczne i niezastawione, biedronka ma w dupie kwestie bezpieczeństwa, liczy się dla nich tylko sprzedaż i ekspozycja towarów. Zastawione alejki tak, że nie można się prawie przecisnąć nie skomentuję.
#biedronka #afera #psp #bezpieczenstwo #ewakuacjaboners
źródło: comment_3QaVegX8Pchk6SN2Cz40FnuCsm4ejDkl.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_8vZgZlNCwZILcbZx8wJ86MwPDfx2y0Wp.jpg
PobierzNo i bardzo dobrze!
źródło: comment_g7mHkErtCLBVk57Su6hpbkifTgaVwJSx.jpg
Pobierzźródło: comment_8nUZP1jo7qRiQTg2dMpAo5NFacBkKSov.jpg
Pobierz