Wpis z mikrobloga

Witam #bojowkapiekarska

robię sobie ciasto na jutro na panzerotti z tego przepisu: http://roadtripbus.pl/ciasto-na-pizze-wloska/

Myślałem, że zrobię je rano na śniadanie i wyrosną sobie spokojnie przez noc od 20 i obecnie placki są na etapie jak w pic rel

Właśnie dowiedziałem się, że z różnych przyczyn, najwcześniej będę mógł się nimi zająć jutro o 17.

Czy powinienem coś zrobić żeby ciasto drożdżowe się nie zepsuło/przerosło do tego czasu? Mogę zostawić tak jak jest i się nie martwić?

@Hannahalla pomusz

#ciasto #gotujzwykopem #pieczzwykopem
CzlowiekMagnetowid - Witam #bojowkapiekarska

robię sobie ciasto na jutro na panzer...

źródło: comment_Lsj4kuonuYeH3V7OfkizAGtn0SPQnmpk.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz