Wpis z mikrobloga

Parę lat temu jak wyszedł #breakingbad to obejrzałem pierwszy odcinek, ale jakoś brakowało czasu. Teraz oglądam cały, jestem na końcówce 2 sezonu i muszę przyznać, że jest zajebisty! Mega lubię postać Jessa Pinkmana, #!$%@? mnie żona i szwagierka Waltera. Jeśli chodzi o #seriale to dla mnie 10/10. Polecam motzno jak ktoś jeszcze nie oglądał.
  • 7
@basi46 a ja na tym sezonie zakończyłem przygodę z BB i nw rozumiem zachwytów. Przewidywalne i mało realne akcje, gdzie dwóch leszczy Ma jakieś szanse w walce z kilkoma mafiosami. W dodatku zmiany charakterów są tak mocno przesadzone, ze nie wiem jak można się aż tak Tym jarać xD robiłem 2 podejścia i nie siadło
@thestabilizator: ja głównie lubię seriale animowane typu Family Guy, czy Bojack, oglądam też równolegle #futurama , ale boję się krytycznie o niej tu wyrażać, bo z tego co zauważyłem to jest tu ubóstwiana. Obejrzałem pierwsze 2 sezony i jak dla mnie duuużo słabsza niż Family Guy, Bojack Horseman a nawet Rick and Morty. W planach mam jeszcze Archer do obejrzenia i trzeba będzie szukać czegoś nowego.