Wpis z mikrobloga

k---a mirki, trzymajcie mnie i oceńcie sami... jak można mieć taki syf w łazience, tyle butli k---a na widoku xD jak w jakiejś p---------j wystawie kosmetyków świata. Typowa #logikarozowychpaskow, jest centymetr kwadratowy miejsca na wannie? to c--j k---a nasram kolejną butelkę odżywki. Zbulwersowalam się bo mnie trafia jak widzę taki p--------k. Notabene miałam kiedyś okazję umyć się u znajomej której łazienka tak wyglądała, ta chirurgiczna precyzja żeby nie strącić jednej butelki z wanny bo p--------e wszystko jedno za drugim. Sorry za bulwers ale musialam to z siebie wyrzucić.
#zalesie #rozowepaski otaguje jeszcze #wlosomaniaczka bo to z takiej grupy bylo wziete zdjecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
takwiemjestemzielonka - k---a mirki, trzymajcie mnie i oceńcie sami... jak można mieć...

źródło: comment_MRt3N1J0n8L0C72uwojCP2qJ0p6Cvz1v.jpg

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skk1993 ano, jest, choćby nivea man i rzeczy do golenia - no co ja mam ci powiedzieć, to chyba fejsbukowy humorek z podkreśleniem stereotypów ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@takwiemjestemzielonka: W czteroosobowym mieszkaniu (2 różowe, 2 niebieskie) (+ często goście wpadali nocować jacyś) mieliśmy mniej kosmetyków. Te używane do kąpieli/często stały przy wannie (ale nie tworzyły muru), a używane rzadziej (stały w szafkach). Syf, nieogar i ćwierć tego na zdjęciu możliwe że już po terminie.
  • Odpowiedz
@takwiemjestemzielonka: mieszkałam na studiach z taką laską, która zostawiała puste opakowania po kosmetykach na brzegach wanny. Po pewnym czasie zaczęłam się denerwować, bo trącisz jedno, to spadną wszystkie i pływają sobie z tobą w wannie niczym żaglówki xD w trakcie sprzątania idę do niej i pytam, czy mogę wyrzucić te puste opakowania, a ona, że mam poczekać, ona już je zabiera. Wchodzę do łazienki i konsternacja, część opakowań zabrała, a
  • Odpowiedz