@takwiemjestemzielonka ja p------e mnie wkurza jak mam dwa szampony bo kupię na zapas i chcę jak najszybciej skończyć żeby został mi jeden XD konsumpcjonizm pełną parą
@skk1993 ano, jest, choćby nivea man i rzeczy do golenia - no co ja mam ci powiedzieć, to chyba fejsbukowy humorek z podkreśleniem stereotypów ))¯_(ツ)_/¯
@takwiemjestemzielonka: W czteroosobowym mieszkaniu (2 różowe, 2 niebieskie) (+ często goście wpadali nocować jacyś) mieliśmy mniej kosmetyków. Te używane do kąpieli/często stały przy wannie (ale nie tworzyły muru), a używane rzadziej (stały w szafkach). Syf, nieogar i ćwierć tego na zdjęciu możliwe że już po terminie.
@takwiemjestemzielonka: mieszkałam na studiach z taką laską, która zostawiała puste opakowania po kosmetykach na brzegach wanny. Po pewnym czasie zaczęłam się denerwować, bo trącisz jedno, to spadną wszystkie i pływają sobie z tobą w wannie niczym żaglówki xD w trakcie sprzątania idę do niej i pytam, czy mogę wyrzucić te puste opakowania, a ona, że mam poczekać, ona już je zabiera. Wchodzę do łazienki i konsternacja, część opakowań zabrała, a
@takwiemjestemzielonka: Ciekawe jak się sprząta w takiej łazience. Nie myje miejsca pod tymi buteleczkami, czy je wszystkie za każdym razem przestawia..
@NYCQueens aczkolwiek jesli wszystko w plastikowych pojemnikach to jednym ruchem reki wszystko laduje w wannie, wycierasz, pluczesz w wannie pojemniki i ukladasz, szybko :)
@takwiemjestemzielonka: a ile pier..... się jest podczas sprzątania, przestawiaj te kolekcję. No chyba że się nie sprząta albo ma pół dnia na sprzątanie to co innego.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@iEarth współczuje sprzątaczce :)