Aktywne Wpisy
slawomirus +985
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +514
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Czy nie łapią was feelsy? Masz 20-kilka lat, zamiast się bawić wśród rówieśników, pić wino musujące, uprawiać s--s w pokoju rodziców twojego kumpla na domówce, to siedzisz przed komputerem i wkręcasz sobie że ci wszystko jedno? Albo że tak jest lepiej albo zrzucasz winę na introwertyzm? Jak jest naprawdę? #przegryw #feels #sylwesterzwykopem #tfwnogf #tfwnobf
#sylwester
Można to potraktować jako czas podsumowania, refleksji i takich tam.
A można po prostu mieć w------e na tę okazję.
Nie jest to dzień zwykły, ale też nie ma co wyolbrzymiać...
feelsy są, ale tak naprawdę nigdy nie byłem duszą towarzystwa i na tego typu imprezach musiałbym udawać kogoś kim nie jestem. Po co? Tak, czasem mi to przeszkadza bo nie czuję się jak normalny 27 latek, ale chyba już się z tym pogodziłem. A przynajmniej jestem tego bliski.
Komentarz usunięty przez autora
Sylwester u mnie w poprzednich latach to parę razy z rodziną, a tak w większości samemu. Też tak miałem, że albo miałem w------e, albo w--------m się, że z nowu sam. W 2017 było zupełnie inaczej. Sylwester pracowity, bo chciałem w starym roku zrobić pracę zaliczeniową na studia mimo, że mam jeszcze na to miesiąc
1) nikt mi nie będzie mówił kiedy mam się napić/iść na imprezę/do baru/whatever
2) nie lubię większości zabaw sylwestrowych