Aktywne Wpisy
ewa-m +107
#sylwesterzwykopem #depresja
Chce mi się wyć. Mama odeszła w sierpniu, nadal szukam pracy, moja siostra udaje taką super ale jak była że swoim psychicznym #!$%@? mężem ( agresywny typ który rozumie wymianę zdań przez wrzask i kiedyś ją bił) łaskawie odwiedzili mnie w wigilię to on powiedział kilka słów po których powinien dostać w mordę a ona nie była nawet zainteresowana rozmowa, odsiedzieli karnie dwie godziny i odjechali.
Oczywiście dziś jestem sama,
Chce mi się wyć. Mama odeszła w sierpniu, nadal szukam pracy, moja siostra udaje taką super ale jak była że swoim psychicznym #!$%@? mężem ( agresywny typ który rozumie wymianę zdań przez wrzask i kiedyś ją bił) łaskawie odwiedzili mnie w wigilię to on powiedział kilka słów po których powinien dostać w mordę a ona nie była nawet zainteresowana rozmowa, odsiedzieli karnie dwie godziny i odjechali.
Oczywiście dziś jestem sama,
TEETZ +273
Czy nie łapią was feelsy? Masz 20-kilka lat, zamiast się bawić wśród rówieśników, pić wino musujące, uprawiać seks w pokoju rodziców twojego kumpla na domówce, to siedzisz przed komputerem i wkręcasz sobie że ci wszystko jedno? Albo że tak jest lepiej albo zrzucasz winę na introwertyzm? Jak jest naprawdę? #przegryw #feels #sylwesterzwykopem #tfwnogf #tfwnobf
@GHan: łapiom (ꖘ‸ꖘ)
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie że smutnabuzia, ale cusz, piętno #!$%@? nie ciągnie się za mną od dziecka, więc istnieje niezerowe prawdopodobieństwo, że w następnym będzie lepiej i wrócę na właściwe tory.
Czego oczy nie widziały, tego nie żal, i właśnie
Taki wyglont domówek w Polsce xD