Wpis z mikrobloga

Co może być przyczyną, że windows 10 wywala BSOD "Driver Overran Stack Buffer" przy otwieraniu pliku .zip?

Wypakowałem wszystkie ściągnięte mody na bronie do Fallouta 3 i spakowałem je do jednego, wspólnego archiwum .zip, uruchomiłdm Nexus Mod Manager, aktywowałem plik i uruchomiłem grę - wszystko działało bez problemu. To ponownie wszedłem w NMM i dezaktywowałem moda celem dodania kilku nowych broni. Pliki dodały się bez problemów i ponownie włączyłem program lecz przy próbie aktywowania moda zaczął sypać błędami, więc postanowiłem ręcznie sprawdzić o co chodzi i klikam na plik i nic, proces winrara wisi na szarym końcu task managera i po chwili jebs - rzeczony BSOD. Tak samo jest przy otwieraniu za pomocą eksploratora.

#windows #windows10 #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #fallout
  • 4
@PEPE_Le_Sfont Jezeli chczesz miec mozliwosc dodawania/usuwania/wylaczania modow czy nawet ich czesc w kazdym momencie bez ponownego instalowania czy nawet bawienia sie w pakowanie archiwum to polecam Mod Organizer. Jest wiele mozliwosci jezeli o modowanie, chocby opcja do mergowania nowych modow z juz zainstalowanymi. MO ma tez mozliwosc pobierania modow z nexusa tak jak NMM i to w normalnej predkosci internetu. Tutaj masz ogolny poradnik po ENG jak ustawic taki MO do FO3.