Aktywne Wpisy

lubaxd +25
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
civilburger +135
W lutym urodziło się mniej niż 18 tys. dzieci.
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci

Pytanie brzmi następująco: który ze zwykłych, pełnych, stałych fullface'ów jest wygodny?
Tak zwyczajnie: żeby nie było zbyt gorąco w lecie (otwory otworami, a praktyka czasami sobie), żeby nie było zbyt ciężko (nie dość, że kurdupel, to jeszcze niezbyt potężna jestem) w górach, żeby się spisywał. Ktoś coś doradzi? W czym jeździcie i jak się spisują?
#downhill #enduro chyba trochę #rozowepaski bo jednak chodzi o #kask dla baby
źródło: comment_zVOGQ4VvcVHXoXoueOIZgd0wtyZF6Tkv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jak chcesz coś lekkiego ale z porządną ochroną to polecam met parachute - katuję już trzeci rok, drugi egzemplarz, kilka ostrych dzwonów i jak dotąd wszystkie zęby całe.
Foxa testowałem w Kasinie i też dość fajnie leżał na głowie i był chyba nawet trochę bardziej przewiewny, chociaż (stety) nie dane było mi sprawdzić jego wytrzymałości w
Ja używam na wszystko poza większymi bikeparkami orzecha, ale jak robi się poważnie, wole mieć pełna ochronę.
Pomysł o 2 różnych, niż o jednym, moim zdaniem, słabym.
A jakim budżetem dysponujesz?
Do tysiaka spokojnie kupisz dwa dobre kaski. A propozycji pozwolisz ze podrzucę jutro, bo pisze już na jedno oko :)
Jeśli chodzi o otwarty kask, bardzo dobry stosunek cena/jakość mają kaski Sven iDP. Mój dobry kolega w takim jeździł cały sezon, i nigdy nie narzekał na wentylację czy jakość wykonania. Co więcej, są w dobrych cenach i posiadają rozmiary XS (kobiety chyba mają mniejszy obwód od facetów).
click
click
Dla mnie faworytami są kaski TLD A1, lecz tutaj cenowo idziemy mocno w górę, ok. 500 zł. Niska waga, super wykonane i
Podobno starsze Foxy były