Wpis z mikrobloga

Czasem siedzac przed monitorem ciezko jest zobaczyc, ze po drugiej stronie sa nie tylko bity, ale prawdziwi ludzie ze swoimi problemami. Dzis skontaktowala sie z nami policja po wpisie jednego z uzytkownikow, ktory opisywal chec samobojstwa. Czesto tego rodzaju wpisy sa fake’iem, ale w tym wypadku, dzieki czujnosci Wykopowiczow (ogromne podziekowania!), po ustaleniu adresu na podstawie podanego przez nas IP, patrol policji zdiagnozowal, ze rzeczywiscie istnialo duze zagrozenie zycia...

#wykop #zycie #wykoppomaga #policja
  • 153
@Jaraz w dupie byłeś gowno widziałeś. Gdybym wolal o pomoc albo atencje wszyscy wokol by o tym wiedzieli. Nie wie nikt. Nikt.

Ale mnie #!$%@?, przecież ty mnie leszczu nawet nie znasz.
@vviktor_88: a jakich to tagów używasz, że chcesz naprawione? Chcesz to być zabawny #!$%@?ąc jak inne kuce ten tekst do każdej wypowiedzi @m__b, nieważne o jakiej treści i czy pasuje. Takie spierdoxy napiszą, że Michau będzie miał czas na naprawę tagów w informacji, że matka mu zmarła ##!$%@?
"patrol policji zdiagnozowal"
XDDD

diagnoza

1. rozpoznanie choroby na podstawie jej objawów, badania chorego, wywiadu lekarskiego i badań laboratoryjnych;
2. ocena stanu czegoś wystawiona na podstawie badań i analiz
XDDD
Learn polish the hard way.
@MagnitudeZero

Przecież tamten użytkownik dalej zostaje sam ze swoimi problemami

Nie, nie zostanie bo trafi do szpitala psychiatrycznego gdzie otrzyma leki oraz będzie pod opieką psychologa.
@m__b: Ja jak pisałem o chęci samobójstwa to daliście mi tylko jakiś marny link do pomocy internetowej a byłem o krok od samobója (nie do końca nie żałuję że brakło mi sił w najważniejszym momencie). wrrr