Wpis z mikrobloga

Czasem siedzac przed monitorem ciezko jest zobaczyc, ze po drugiej stronie sa nie tylko bity, ale prawdziwi ludzie ze swoimi problemami. Dzis skontaktowala sie z nami policja po wpisie jednego z uzytkownikow, ktory opisywal chec samobojstwa. Czesto tego rodzaju wpisy sa fake’iem, ale w tym wypadku, dzieki czujnosci Wykopowiczow (ogromne podziekowania!), po ustaleniu adresu na podstawie podanego przez nas IP, patrol policji zdiagnozowal, ze rzeczywiscie istnialo duze zagrozenie zycia...

#wykop #zycie #wykoppomaga #policja
  • 153
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@silentpl niby tak ale nie do końca. Zresztą jak ktoś wcześniej powiedział, po prostu nie warto o tym wspominać i ja tego nigdy nie robię choć myśli samobójcze mam codziennie w sumie. Ktoś nie rozumiejący sytuacji zadzwoni na bagiety i przypał. Myśli =/= czyny. Ludzie zdecydowani na 100% nie piszą o tym w internecie(w 90%+ przypadkach)
  • Odpowiedz
Ok ale jeśli je masz to coś jest nie tak. Weź się za to profesjonalnie zanim coś cię na tyle rozstroi że z myśli zrobi się potencjalne rozwiązanie wszystkiego. Sam fakt takich myśli powinien Cię alarmować. Weź to na celownik brachu.
  • Odpowiedz
@silentpl no i wziąłem. Tylko za dużo filmów się naogladales chyba, taka pomoc jest z reguły nic nie warta. Twoje problemy pozostają realne. Gowno pozostaje gownem. To jak leczyć raka morfiną. Próbować trzeba, to oczywiste, ale niczego nie oczekiwać.

A zabić chce się jeszcze od podstawówki, pół życia spędziłem chcąc się zabić. A żyje.
  • Odpowiedz
Czas skończyć pisania past o samobójstwie z anonimowych,bo mnie biualek z patrolem namierzy i schakuje komputer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marianoitaliano: @m__b: posrod wszelakiego gnoju, ktore tutaj czasem sie przelewa, az dziwne byloby taki wpis uznac za bait. Jesli pomoglem to sie ciesze i chce bordo dozywotnio, a jak nie, to fajnie, ze kolesia udalo sie ogarnac...
A reszta tylko o tagach potrafi w takiej sytuacji. Nawet mi was nie żal.
  • Odpowiedz