Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
Za kazdym razem jak reinstaluje tego kompa to przypominam sobie po co mam maca xD
#linux #thinkpad #zalesie
@e_mati: Bo jesteś upośledzony? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
albo gejem ...
Za to wszyscy wolnościowcy korzystają z Linuksa (lub innych FLOSS systemów), przypadek? Nie sądzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż mają specjalne wersje Thinkpadów bez śmiesznych wifi intela
Chyba twoje wifi intelowe. Nigdy się nie spotkałem z problemem wifi intela na linuskie. Albo masz za nową kartę (co jest wątpliwe i jeśli już to wina intela) albo masz za starą kartę (co też jest wątpliwe i też jest to wina intela podobnie jak ze starymi driverami pod GPU)
Że komputer niby stary?
Yhm, wgrałeś sterowniki?
PS. Kupuj porządny xd
PS. Wolnościowcy zresztą też
@e_mati: Najgorszy rak w świecie informatyki ( ͡° ʖ̯ ͡°) Powinni napierdzielać ludzi za takie pomysły.
@e_mati: instalowałeś z tych linków?
https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/9.3.0+nonfree/
Mam ten sam model karty na swoim dellu z debianem 9 i działa ze sterownikami iwlwifi.