Wpis z mikrobloga

@dptd: No mało popularna gra jest. Ja się bujam z zawodnikami z którymi grałem wcześniej, sojusz ROGUE. Ale słabo mi się to widzi bo nie nawykłem do null-seca. Najchętniej bym sobie gdzieś kopał koło Tividu i ewentualnie misje robił.
  • Odpowiedz
@parsiuk: Mało popularna? W sensie na wykopie? Bo ogólnie to raczej bym się kłócił. :P Anyway - mój main właśnie też na froncie w null-secu ma działać docelowo. Alt to handlarz, więc misji (security) za bardzo robić nie porobi ale może się to zmieni. Jaki masz nick ingame? Kopać nigdy nie kopałem, ale alt może się i tym zająć.
  • Odpowiedz
@enyn6: Alt to druga postać, nie musisz grać dwiema jednocześnie ale chodzi o to, że masz "alternatywną postać". Zazwyczaj się sprowadza do tego, że główna postać jest pod PvP (wydaje kasę) a alt bawi się w mining / handel (produkuje kasę).

@keneth_ zaplusiwał wszystko co się dało, więc wnioskuję, że jest nas już 4?
  • Odpowiedz
@dptd: Tak, zaplusowałem. Ale ja korpa i sojusz już mam i dobrze mi w nim :)

@enyn6: Warto iść do akademii. Nie wiem jak jest w EvE Univeristy, ale Unseen Academy jest całkiem ogarnięte. Maja jakieś szkolenia wiec zawsze można sie czegos ciekawego dowiedzieć. Czasem są też eventy razem z innymi polskimi korpami z 0.0, lowseca czy wormholi. To niezła okazja żeby poznać ludzi i gdzieś sie zaczepić.
  • Odpowiedz