Wpis z mikrobloga

Siema mirki;) Nabyłem ostatnio drogą kupna ps4 i pojawił mi się w głowie mały plan. Jako, że wcześniej miałem tylko ps2 to nie jestem w temacie. Szwagier również ma ps4 i z tego co wiem co roku kupuje plusa. Czy istnieje sposób żebym mógł podłączyć się do jego konta i składać się na tego plusa co rok? Bardziej mi zależy na graniu online niż na gierkach. On z tego co wiem ma kilka gier w wydaniach cyfrowych, ale nie jest to priorytet. Czy ktoś mógłby mi łopatologicznie wyjaśnić czy można tak zrobić i w jaki sposób?

#ps4 #psplus
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@staniu: Musisz mieć ustawione jego konto jako główne, a swoje konto jako dodatkowe. On tak samo niech zrobi. W ten sposób oboje korzystacie z całej zawartości z dwóch kont - plus i gry.
  • Odpowiedz
Czy ktoś mógłby mi łopatologicznie wyjaśnić czy można tak zrobić i w jaki sposób?

@staniu: na swojej konsoli tworzysz sobie nowe konto na którym będziesz grac. Logujesz sie u siebie na kuzyna konto i ustawiasz je jako główne/aktywne w opcjach konta. Będąc zalogowanym na jego koncie dodajesz do ściągania interesujące cie gry w wersji cyfrowej. Logujesz sie na swoje konto i grasz. Ot cała filozofia. Gry w wersji cyfrowej tez
  • Odpowiedz