Kisne troszkę z ludzi, którzy śmieją się ze słoików i wsi, bo oni to są wielkomiejskie państwo xD Jakby pochodzenie z danego miasta zależało co najmniej od nich. Jeżeli urodzenie się w danym miejscu jest Twoim argumentem dla podbudowania własnego ego, to chyba masz problem xD Pomijając fakt, że Polska miała tak burzliwe dzieje, że w wielu miastach mieszanina ludzi jest zwyczajnie naturalna.
PS. Ale najbardziej to jednak kisne, jak słoik okazuje się #programista15k i p--------a autem o wartości mieszkania tego lokalsa xD
PSS. Inb4 pochodzę ze wsi i mam ból d--y o wpisy szkalujace słoiki pod tagami #wroclaw i #warszawa
@Kirbii niestety kolezanko ale powiedzenie "człowieka że wsi wyciagniesz, ale wsi z człowieka nigdy" ma dość częste zastosowanie w życiu codziennym jak i w kontaktach międzyludzkich. Co nie znaczy że trzeba generalizować. Ale u mnie potwierdza się to aż ponad normę
@beer_man: co jest złego w staniu na schodach ruchomych? dlatego sa ruchome zeby sie stało xD
No wiesz...schody to schody, po schodach się chodzi, ewentualnie stoi na ruchomych po prawej stronie, tak żeby nie przeszkadzać ludziom chodzacym po schodach ( ͡º͜ʖ͡º)
PS. Ale najbardziej to jednak kisne, jak słoik okazuje się #programista15k i p--------a autem o wartości mieszkania tego lokalsa xD
PSS. Inb4 pochodzę ze wsi i mam ból d--y o wpisy szkalujace słoiki pod tagami #wroclaw i #warszawa
@Kirbii: szanuję i plusuję za szczerość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No wiesz...schody to schody, po schodach się chodzi, ewentualnie stoi na ruchomych po prawej stronie, tak żeby nie przeszkadzać ludziom chodzacym po schodach ( ͡º ͜ʖ͡º)
@marc1027: Nikt Cię nie zamelduje w wynajmowanym mieszkaniu.