Wpis z mikrobloga

Czołem, Mirasy : )

Od jakiegoś czasu staram się upłynnić dwutomowy album w języku niemieckim, poświęcony sztuce różnych krajów Azji: Japonia, Korea, Chiny, Indonezja, Tajlandia, Laos, Birma, Wietnam, Kambodża.

Każdy tom to 410 stron pełnych tekstu i zdjęć - kilka przykładów na zdjęciach. Delikatnie naderwana obwoluta.
Całość waży jakieś 5 kilogramów, do tego tekturowe opakowanie. Może ktoś będzie zainteresowany, później wrzucę jeszcze jakieś książki o Japonii : )

Chętnie sprzedam za 160 złotych (cena obejmuje wysyłkę).

#japonia #chiny #korea #indonezja #tajlandia #laos #birma #wietnam #ksiazka #ksiazki #zdjecia
CKNorek - Czołem, Mirasy : )

Od jakiegoś czasu staram się upłynnić dwutomowy album...

źródło: comment_vAxFrhMTjatlxXJHA93EAithji7fD5up.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@appylan: Nie siedzę na niemieckich portalach, poza tym nie bardzo rozumiem. Jak ktoś ma książki po angielsku to też ma na anglojęzycznych portalach się ogłaszać?
  • Odpowiedz
@CKNorek akurat w Polsce język niemiecki nie jest tak popularny jak angielski. Mój ojciec, mimo że pracował w Niemczech 15 lat, nigdy nie kupił książki po niemiecku. Po prostu piszesz o problemach ze sprzedażą, więc daję, w mojej opinii, dobrą sugestię.
  • Odpowiedz
@maginalia aha, czyli skoro nie chce czytać po niemiecku, to jest cebulakiem z PRL-u? Jeśli faktycznie czytasz książki, to następną weź o kulturze osobistej.
  • Odpowiedz