Wpis z mikrobloga

@wojtasmal92: torebki za 150zł to gówno z dermy. Jak dużo nosi np pudełka z jedzeniem, jakieś ksiazki na uczelnie to po 4 miesiącach będzie miała oberwane i rozciągnięte rączki. Szkoda kasy. Torebki, czy ogólnie galanteria, tylko skórzane. Teraz są duże promocje w wittchenie, kupisz online skórzaną, porządną torebkę nawet za 300zł. Lepiej zainwestować, żeby miała na kilka lat.

Np tutaj masz ładną torebeczkę
https://www.wittchen.com/torebka-damska,p6920323#881313
@nacpanazielonka: mam torebkę ze skóry saffiano od 2 lat, noszę ją codziennie. Wkładam komputer/jedzenie/ksiązki/kosmetyczkę/portfel i inne pierdoły, łącznie pewnie ok 4.5 kg każdego dnia. Wygląda jak nowa, rączki nienaruszone, nie poszła jej ani jedna nitka. Więc można kupić wytrzymałą torebkę. Na pewno bardziej wytrzymałą niż "ekoskórki", pękające po kilkunastu tygodniach noszenia w nich telefonu i chusteczek higienicznych
@wojtasmal92 da się jeszcze jak, ja np lubię torebki z reserved albo z diversa, zwykle mają tam spory wybór.
Zwróć uwagę co na codzień będzie nosić w niej Twoja dziewczyna, nie każda torebusia pomieści 1,5l wody, pudełko z jedzeniem i jeszcze kosmetyki i książki xD
@the_Duchess: saffiano to jest skóra cielęca poddana specjalnej obróbce, także tego.
Jak pisałam wyżej, po 2 latach użytkowania torebka jak nowa, najlepsza jaką miałam.

A te wittcheny z lidla pomacałam przy okazji zakupów- badziew ostatniej kategorii, delikatny i wiotki. Torebka z lidla, obojętnie jakiego logo by nie miała, pozostaje torebką z lidla.
To jak kolekcja Zienia dla biedronki, ten sam poziom XD