Aktywne Wpisy

Napiszcie mi coś sympatycznego.

Glupiii 0
jak pomaranczowa malpa autentycznie wypowie wojne wenezueli to chyba polece do tego waszyngtonu jej p-----------c na otrzezwienie
#gielda
#gielda
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@escabor: A to to już zupełnie niczym nie poparte
@MagicznyHades: Uwielbiam te przepowiednie, poparte niczym. Identyczne jak słynny nigdy nierealizujący się wykres
źródło: comment_xjoSjkIH1Hyxt7AwLW84urxNPdzaH9CP.jpg
Pobierz??? ledwo co sam to napisałeś...
Ludzie chcą btc, potrzebują btc i uważają że warto inwestować w tą genialną alternatywę dla państwowego oszukańczego systemu finansowego
@escabor: To troche sie rozni od bezsensownie napompowanego instrumentu spekulacyjnego
@escabor: Chodziło mi o to, ze wszedłem rok temu. To ze sie nie spodziewałem takich wzrostow to akurat prawda
czyli zjazd w zakresie 80-99%
Uzasadnij dlaczego...
Duża liczba 20 000 - czyli drogi ;)
A przy tej samej kapitalizacji gdyby satoshi stworzył system z 2,1mld btc a nie z 21mln to by był dziś po 200$ i wtedy już nie drogi?
Genialny system wyceniania, manewrując przecinkiem czy ilością jednostek wpływamy na wasze
Aaaaa widzisz i tu Cię mam. Wiedziałem ;)
Porównujesz btc do wykresów zupełnie innych rzeczy, takich
To też błąd. Widząc obecne mocne wahania zakładasz że przy cenie np. $200k wahania będą takie same.
Im wyższa cena tym stabilniejszy i płynniejszy kurs, lekko reagujący nawet na handel sporym wolumenem. Efekty mamy widoczne już dziś. Porównaj obecne korekty do tych sprzed pół roku....
Ja szukam dz iór w tym myśleniu i błędów, czegoś co mogłem przeoczyć od lat aby przypadkiem nie
źródło: comment_ARYeR7KbeFjwGy50PDZ66u0LDhZs9lGh.jpg
PobierzCiekawe jaki on ma hodl? Ten wykres uświadamia mnie jak nadal mało wiem, jak nadal wątpię w btc i jak inni potrafią analizować takie rzeczy. Niewiarygodne, bardzo bym chciał poznać twórcę tego. Gdyby zaczął mnie uświadamiać o btc to bym pewnie tylko karpia robił :O
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/mHrlGQ61-TRUE-VALUE-LINE/
Obecnie to już mocno przegoniliśmy te wykresy, ale pamiętam że chyba jakoś we wrześniu linia idealnie się pokryła z tamtą wyceną.
Wykres powstał w 2016 a wtedy btc był dużo poniżej tego co on narysował.
Jednak niedawno się to pokryło. Popatrz na komentarze "Are you god", "Your a fuggin genius" itp ;)
źródło: comment_RqqlZZJ1O7l63HJmvduYiV13eCwj0ext.jpg
Pobierz