Aktywne Wpisy

jmuhha +1366
Ciocia Kasia potrzebuje naszego wsparcia #nieruchomosci
źródło: 1000018189
Pobierz
dizel81 +17
Rzekomo inwestor poszedł do właścicieli lokalu i chcą oni z nim mieć umowę, a ze Spoconym zerwać:)
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Zaczynamy zabawę!
Wczoraj otrzymaliśmy decki od 32 osób. Podzieliliśmy Was na 8 grup po 4 graczy. Poniżej podaję link do arkusza excel gdzie znajdziecie informację o grupach, liście uczestników i deckach. Wyszliśmy z założenia, że każdy miał do czynienia z excelem i potrafi przechodzić pomiędzy zakładkami ;) Plik jest w wersji do odczytu. Oznacza to więc, że nie możecie go edytować ale możecie z niego kopiować dane. Przejrzyjcie proszę decki Waszych przeciwników, jeżeli zauważyliście jakieś nieprawidłowości (zbanowane karty lub niewystarczająca ilość kart z dodatku Koboldy i Katakumby) to dajcie nam znam. Oczywiście my już to zrobiliśmy ale mogło nam coś umknąć :)
GRUPY:
Pod tym linkiem ---> KLIK <---
W zakładce „Grupy i wyniki” znajdziecie rozpiskę dotyczącą spotkań. Pamiętajcie, że mecze grupowe odbywają się na zasadzie "każdy z każdym". GRAMY PO 3 MECZE. Za zwycięstwo otrzymujecie 1 punkt. Dla przykładu: mecz z przeciwnikiem X zakończył się wynikiem 2:1 dla Ciebie. Zgodnie z wcześniejszą informacją Ty otrzymujesz 2 punkty a Twój przeciwnik 1 punkt.
Grupy są już rozlosowane, możecie więc zacząć grać ze sobą od razu. Umawiacie się wewnątrz swojej grupy na mecze - my z Eligo nie ingerujemy w ten temat.
Wyniki spotkań zgłaszane są pod tagiem #wykopowyturniejhs przez ZWYCIĘZCĘ spotkania. Zgłoszenie MUSI zawierać nicki z wykopu obu graczy, nicki z battlenetu, wyniki meczy oraz ma wołać @Eligo i @Dawidinho8 w celu zapisania rezultatu w excelu. PRZEGRANY spotkania, musi potwierdzić wynik słowami „Potwierdzam” w odpowiedzi na wpis zwycięzcy.
Przykład:
Gracz X (zwycięzca) robi wpis pod tagiem #wykopowyturniejhs
- Zgłaszam wynik spotkania pomiędzy @GraczX a @GraczY. WYNIK 2:1
Wołam @Eligo i @Dawidinho8
Gracz Y (przegrany) odpowiada pod wpisem słowami:
Potwierdzam.
Faza grupowa trwa do 27 grudnia do 23:59. Macie więc 10 dni na rozegranie wszystkich spotkań :)
Tak więc kolejna faza - faza pucharowa, 1/8 finału - przewidziana jest na 28 grudnia, także przed tym dniem możecie spodziewać się więcej informacji i rozpisanej drabinki.
Więcej info odnośnie przebiegu turnieju i zasad, ---> TUTAJ <---
Jeżeli macie jakieś pytania (na które odpowiedzi nie ma pod tagiem #wykopowyturniejhs) to piszcie do mnie lub do @Eligo
Pozostaje życzyć Wam korzystnego RNG :)
#wykopowyturniejhs #hearthstone
Wołam:
@MajinBuu
@
Wołam:
@Tadeusz_Radziwill
@
Sprawdź priv, masz jako jedyny decki podane w PL. Podeślij mi proszę w wersji ENG
Komentarz usunięty przez autora
Więc nie, nie będzie lepiej, ale dzięki za propozycję. :)