Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +259
Trias +676
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
W nowym budynku mam tak krzywe sciany, ze panele z jednej strony dochodzą, z a z drugiej nie dochodzą od nich. Jak to zamaskować? Listwa chyba sie nie uda...?
Na zdjęciu opisane odległości od sciany...
#budujzwykopem #remontujzwykopem #budowlanka #budowa #budownictwo #pytaniedoeksperta #pytanie #kiciochpyta #panele
@ocotuchodzi: wlasnie problem z docinaniem, bo w jednym miejscu ta odległość od sciany jest 4cm, a w drugim 3 >> a z tymi odległościami po 2cm panel musiałby złapać w zamek, nie bedzie za krótki? Ćwierćwalek niekoniecznie >> wolałbym zwykła listwę
Żeby to wizualnie zgubić jak nie ma w pomiezczeniu mebli, można się bawić z deską na całym obwodzie, np 10cm -15cm szerokości, dociętą do krzywej sciany.
@marek22: skończyłem kłaść panele. Mam takie odległości od sciany. Czy listwa zasłoni braki. Jeśli nie, to jak pokombinować, aby zasłoniła (docinać panele?)
@nylonbojtel: koniec prac. Takie cos pozostawało. ;/
normalna sprawa, nit nie projektuje pomieszczeń pod rozmiar paneli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szukaj szerokich listew, standardowe przykryją tylko jakieś 1,5 cm
na szybko cos takiego znalazłem, wiec moze znajdziesz cos co ci sie spodoba :)
Tylko, ze ona ma 2,1 cm ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ale jak to w życiu nie zawsze mamy to czego byśmy chcieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czasem nie chciały wejść więc demontowałem