Aktywne Wpisy

arinkao +109
źródło: 20250624_171506
Pobierz
akNe +269
Ciągle trudno jest mi w to uwierzyć, ciągle boję się to powiedzieć na głos, ale JEST DOBRZE.
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
źródło: IMG_1199
Pobierz

#programowanie #java #javascript #wygryw
@Sidney1 @Melcma jak myślicie, uda mi się na stanowisko juniora dostać jeżeli faktycznie będę miał wymagane umiejętności?
@Bruno_: uda Ci sie. Wierzymy w Ciebie
Komentarz usunięty przez autora
Kursy po angielsku myślę, że zrozumiem, choć od kilku lat sobie obiecuję, że wezmę się za ten język.
Komentarz usunięty przez autora
język to ostatnia sprawa, którą powinieneś się kierować, najpierw wybierz dziedzinę i branżę, która choć trochę będzie cię kręcić, inaczej wymiękniesz bo będziesz cały czas czuć cię jak w szkole, gdzie cały czas musisz się uczyć czegoś, co wcale cię nie interesuje... np. jeśli kręci cię IoT albo mobile, to w bankowości porzygasz się po miesiącu pracy, albo odwrotnie jeśli czerpiesz przyjemność z czystych tabelek, to