Aktywne Wpisy
DrCieplak +451
"Mąż zarabia 20 tys a ja 4 tys, dwa lata temu KUPILIŚMY dom". #p0lka
Itslilianka +15
Jadę oglądać moje wymarzone auto z czasów dzieciństwa. (。◕‿‿◕。) Na co zwracać uwagę? Nie mogę się doczekać aż usiądę za kółkiem #motoryzacja
Oddałem wczoraj do warsztatu serwisującego tylko i wyłącznie bmw z listą rzeczy które, w ciągu miesiąca eksploatacji zauważyłem.
Pełna weryfikacja i wycena poniżej (ściana tekstu):
Wszystko wyszło 10 000 zł !!!! przy samochodzie kupionym za 13 500 zł z 2000 roku
#zalesie #motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
@PiczaBociana: XDDDDDDDDDDDDDDDD
@PiczaBociana: XDDDDDDDDDDDDDD
No ale ogólnie sorry, kupując auto klasy premium trzeba być gotowym na wydatki premium, szczególnie w tak startym aucie ;D
Ale fakt, ceny z dupy xD
@WyjmijKija: A kto się rzuca? Wpis miał głównie na celu pokazanie na ile wycenili mi naprawę i jak bardzo przesadzili z wyceną.
@pasiaty: Po 17 latach jednak wypadałoby go wymienić.
Wielu z tych rzeczy nie musisz wcale robić, większość gdzie indziej zrobisz dużo taniej (co już inni napisali), ale trzeba przyznać jedno - to porządny warsztat i dzięki temu naprawdę wiesz co masz w aucie, ładnie przetrzepali.
Jak chcesz robić, to rób gdzie indziej.
A skąd takie ceny u nich? Dobry warsztat, to drogo się cenią, proste - jak
@ErikSkurveson: Pomijając że mówisz o cenie auta+naprawy, to Ci powiem że ładne zadbane 17-letnie BMW 3 Coupe kosztuje dużo więcej niż 23k zł. Raczej bliżej 30k zł za samo auto i nie jest to przesadzona cena, tylko tyle są warte. Zadbane.
Uszczelnienie podstawy filtra oleju też spoko cena.
Maglownica- realnie 800zł za dobrą regeneracje, robiłem u siebie. Na
Komentarz usunięty przez autora
@Jokker: @bm31: Odme i uszczelnienie filtra między innymi robie u nich, tuleje dyfra i olej dyfra. Daje się przyciąć na płynie chłodniczym, ale po prostu chce to zrobić jak najszybciej, jak i hamulcowy i wspomagania. Reszte będę robić gdzie indziej.
Co do sprawdzenia, dałem im zapisaną całą kartkę A5 wszystkiego co chce żeby sprawdzili. Rzeczy takie jak stukanie w dyfrze itd. Połowę
Volvo zaczyna się od modeli -60
@xspeditor: a BMW w ogóle się nie zaczyna, bo szkoda w padło inwestować.