Wpis z mikrobloga

@crystalmethh: Ale ty jesteś n---------y człowieku xD W---------j do swoich ukochanych pieniążków, które są tylko ciągiem bitów na jakimś serwerze - na pewno na tym polega bycie człowiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kto i co tu jest śmieciem, każdy widzi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RevSlav: pewnie jesteś jednym z tych zdziecinniałych pseudofilozofów co mają marzenia "żeby głodu nie było". No, czekam aż odpowiesz, co mnie powstrzyma, jeśli nie policja?? a i skąd będziesz brał pieniądze, jeśli nie z pracy
  • Odpowiedz
jak się ma ambicje to zawsze się znajdą mozliwości to raz

@crystalmethh: Fajny slogan, szkoda tylko, że nie działa.

a druga sprawa to niby jak socjalizm rozwiąże jego problem

Ciężko mi w sumie ci odpowiedzieć, bo zmiana zajdzie na wielu płaszczyznach, począwszy od lepiej dostępnej edukacji, przez polepszenie stosunków międzyludzkich, po śmierć śmieciowej pseudokultury i ograniczenie nierówności ekonomicznych.
  • Odpowiedz
@RevSlav a kto na to wszystko zarobi? skoro bogatych i ambitnych nie będzie, bo nie będzie się opłacało starać. Już nie mówiąc o wyssanych z palca relacjach międzyludzkich i cenzurze XD oczywiście do decydowania o tym co jest dobre i co złe cudowny socjalizm na pewno znalazłby odpowiednią osobę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@crystalmethh: Jakiej k---a cenzurze, wyjdź z tych paranoi XD Jak to nie będzie ambitnych? Zje ich ktoś czy co? ( ) Jak to kto na to zarobi? Środki magicznie nie znikną, kiedy przestanie się je kumulować w rękach darmozjadów. Relacje międzyludzkie wyssane z palca? Myślałem, że to logiczne, że jak ludzie mają więcej czasu wolnego, to spędzają go z innymi ludźmi... a sorry, na wykopie
  • Odpowiedz
@RevSlav: ahhahahahahah i co, byłoby referendum w sprawie tego, czy owa muzyka może lecieć w radiu?? ambitnych nie będzie, bo po co się starać, skoro wszystko jest po równo, nie oszukuj się, większość ludzi z tego 1% kręciło swoją karierę dla kasy lub władzy. "śmierć śmieciowej pseudokultury" to jest cenzura
  • Odpowiedz