Aktywne Wpisy
ryszard-kulesza +328
#historia #iiwojnaswiatowa Tak patrze na tą "aferę" i jestem w szoku jako Ślązak, jak wielu ludzi nie wie, że setki tysięcy Polaków z ziem wcielonych do Rzeszy musiało służyć w Wehrmachcie. Wyzywają ich od kolaborantów albo popierdują coś o Żydach xD
Jest to efekt historycznego warszawocentryzmu. Cała historia okupacji nauczana przez pryzmat doświadczeń warszawki i generalnej guberni.
A przecież fakt, że z tych 375 tysięcy Polaków w Wehrmachcie
Jest to efekt historycznego warszawocentryzmu. Cała historia okupacji nauczana przez pryzmat doświadczeń warszawki i generalnej guberni.
A przecież fakt, że z tych 375 tysięcy Polaków w Wehrmachcie
źródło: wehrmacht
Pobierz
RebornAnimal +425
źródło: temp_file4459946952955362545
Pobierz

- czy rzeczywiście przerywa audio na bt? (na xda widziałem taką opinie),
- czy testowaliście ładowanie zwykłą ładowarką (2a/qc/usbc pd)? Telefon nie nagrzewa się zbytnio? Sprawdziliście może ile prądu potrafi pobrać z niedashowej ładowarki?
- jak wg Was z dpi ekranu? Nie wiem, czy przesiadka z 565 na 400 dpi nie będzie powodowała kłucia w oczy pixelami (mam dość wyczulony wzrok na takie sprawy), choć z drugiej strony mniej to obciąża soc i sot lepiej wypada.
Myślicie, że warto przesiadać się z htc 10? Męczy mnie słaba bateria (2-3h sot i kilkanaście h to max) i brak aktualizacji od htc.
#oneplus
Swoją drogą na moto g1/3 i nexusie 5x miałem problemy z audio (zacinanie co chwilę etc) po bt, na 10-tce na tym samym sprzęcie zero problemów. Wolałbym mimo wszystko wydając 2 klocki na smartfona obyć się bez tych problemów. O ile jakiś dobry Mireczek sprawdzi i potwierdzi.
Żeby nie było, że jestem gołosłowny:
https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/review/overall-love-t3701248/post74822867
DPI jest ok, ja się przesiadałem co prawda z P9 gdzie było 423 i nie odczuwam różnicy. Ekran OP5t to żyleta, piękny amoled, nie widać pentile ni cholery. Wiadomo że samsung s8 czy note 8 mają lepszy, ale bez przesady. Kwestie baterii też tu wchodzą w grę. To będzie widać przy VR
W przyszłym tygodniu, jak nic się nie zmieni, to pewnie zamówię.
Do tego karbonowy bumper (drogie cholerstwo, ale po uwaleniu lg g3 na tym nie oszczędzam), więc razem ~530 euro (2230zł revolutem). Niestety nie widzę mojego ulubionego diztronica w produkcji dla 5t.
+ flexiglass od 3mk z montażem miłej Pani w salonie.
@HDMI: @rdy: @manix93: @AllOver: Jeszcze zapytam jak U