Wpis z mikrobloga

@Slucham_psa_jak_gra_: Czekaj, czyli nie żartowałeś. Cóż, nie jestem fanką wieprzowiny, a baraniny nie jadłam. Lubię kurczaka, ale musi być dobrze doprawiony. A po kilku(nastu) godzinach przestaje być dobry.

Niektóre rzeczy mam opanowane, ale to raczej podstawy. Znalazłam jednak taką fajną stronkę od kursów za darmo. Płacisz tylko za oficjalny certyfikat. Coursera.
@niemowmojejmamie: Kurczak z cytryną na parze - najlepszy.
Wieprzowiny też nie lubię.
Co jest nielegalne? Jedzenie psa? A kto mnie sprawdzi? Jak chcesz, to poczytaj o tym na stronach chińskich kuhzni.

Niektóre rzeczy mam opanowane, ale to raczej podstawy.

Ta - propedeutyka wstępu do elementarnych podstaw od razu.
To co opowiadałaś o czasie, paradoksach i wormhole'ach to naprawdę było coś! Zero wątpliwości, zrobiło to na mnie niesamowite wrażenie, mogłabyć tego nauczać!
@Slucham_psa_jak_gra_: Prawdziwa zabawa zacznie się na studiach. Prawdę mówiąc nie mogę się doczekać.
I chcę na święta wykłady feynmana, tom 3, mechanika kwantowa. Sprawdzałam sobie spis treści starego wydania i to wygląda niesamowicie.
W sumie dość często mam takie przemyślenia, ale rzadko dzielę się z nimi mirko, może wstydzę się troszkę. Ale jeśli chciałbyś kiedyś porozmawiać na podobne tematy, to daj znać, chętnie o tym podyskutuję :>
I dziękuję, to co