Aktywne Wpisy
takiMirek29 +6
Warto #!$%@?ć za kasą kosztem braku czasu wolnego? Ile można tak wytrzymać? Ktoś zjechał psychicznie po dłuższym czasie intensywnej pracy i teraz żałuje? Albo ktoś robil OE i nie siadły mu godziny pracy i z czasem się wypalił?
Skąd się bierze taka chęć do szybkiego dorobienia się po trupach?
30lvl here
#programista15k #pracait #pracbaza
Skąd się bierze taka chęć do szybkiego dorobienia się po trupach?
30lvl here
#programista15k #pracait #pracbaza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Specjalnie dla użytkownika postulującego większy udział chromosomów X w tagu.
Miałem okres co oglądałem filmy z Brazylii typu "karanie złodzieja", ale teraz już nie potrafię takich rzeczy oglądać, jednak coś mnie ciągnie do takiego gore czasami.
Mogę bez tego, ale jak mogę przy okazji dać komuś inne przyjemne uczucia poza rozkoszą, to czemu nie?
To dyskwalifikuje.
Niektóre rzeczy mam opanowane, ale to raczej podstawy. Znalazłam jednak taką fajną stronkę od kursów za darmo. Płacisz tylko za oficjalny certyfikat. Coursera.
Wieprzowiny też nie lubię.
Co jest nielegalne? Jedzenie psa? A kto mnie sprawdzi? Jak chcesz, to poczytaj o tym na stronach chińskich kuhzni.
Ta - propedeutyka wstępu do elementarnych podstaw od razu.
To co opowiadałaś o czasie, paradoksach i wormhole'ach to naprawdę było coś! Zero wątpliwości, zrobiło to na mnie niesamowite wrażenie, mogłabyć tego nauczać!
I chcę na święta wykłady feynmana, tom 3, mechanika kwantowa. Sprawdzałam sobie spis treści starego wydania i to wygląda niesamowicie.
W sumie dość często mam takie przemyślenia, ale rzadko dzielę się z nimi mirko, może wstydzę się troszkę. Ale jeśli chciałbyś kiedyś porozmawiać na podobne tematy, to daj znać, chętnie o tym podyskutuję :>
I dziękuję, to co