Wpis z mikrobloga

Wiele kobiet rezygnuje z częstej komunikacyjnej jazdy rowerem z powodu prozaicznej przyczyny - boją się, że umięśnione nogi będą je po prostu szpecić. Mocno umięśnione kończyny dolne wydają im się nieatrakcyjne, a wierzą, że jazda rowerem się do tego mocno przyczyni.

Słabo mi się zrobiło po przeczytaniu tego ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#rower #kolarstwo #cwiczenia #logikarozowychpaskow #rakcontent
jezus_cameltoe - >Wiele kobiet rezygnuje z częstej komunikacyjnej jazdy rowerem z pow...

źródło: comment_R4her3aQiggIB5yMm67D9EMBBKiuxGX6.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jezus_cameltoe: To nie jest taki rakcontent, jakby się wydawało. Jak jeździsz na twardym przełożeniu przez długi czas, albo masz na przykład single speed, to teoretycznie jest możliwe nadmiernie rozbudować sobie uda :p.
  • Odpowiedz
@jezus_cameltoe: ja tu nie widzę rakcontent, bo mi samej jest bardzo łatwo rozbudować nogi, taka genetyka. Czy jeżdżąc na rowerze czy biegając, choćby długie dystanse, po krótkim czasie mogę nogi robią się po prostu bardziej umięśnione i szersze i wcale nie smukłe jak u pani ze zdjęcia.
  • Odpowiedz
@the_Fam: nie jest, ale faktem jest, że jak jesteś kobietą i trenujesz no to c---i znikają, więc wklejanie takich fejków jakie wstawiłeś powyżej jest smutne/śmieszne - te kobiety nie wyglądają tak bez operacji plastycznych. Ciało można wyćwiczyć, ale coś za coś. A kobiety nie bez powodu mają większą tkankę tłuszczową niż mężczyźni.
  • Odpowiedz
jak jesteś kobietą i trenujesz no to c---i znikają

@maginalia: Chyba jak ich nie masz od samego początku. Mylisz pakowanie z porządnym fitnessem, a wygląda to, jakbyś chciała usprawiedliwić swoje zbędne kilogramy. Siebie okłamiesz, matkę okłamiesz, ale mnie nie okłamiesz.
  • Odpowiedz