Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #komputery #pc #kiciochpyta

z dyskiem wychodzi ~2300, mireczki jak to oceniacie? Po wielu latach wracam do stacjonarki, więc podejrzewam, że i tak będzie to dla mnie szok po przesiadce ze służbowych laptopów. Internet, filmy i w gry też bym w sumie chciał pograć GTA 5 FIFA te nowe FPSy nada się? Coś zmienić? niestety budżet jest ograniczony dlatego konieczność jakiś kompromisów.

Pozdrawiam.
Pobierz cawetema - #pcmasterrace #komputery #pc #kiciochpyta 

z dyskiem wychodzi ~2300, mi...
źródło: comment_oQ8y2lx7Wjo1KmTECRbyTy8FnxC4ppWv.jpg
  • 12
@cawetema czarna lista zasilaczy jest to lista która pokazuje jakie zasilacze są do dupy :) ogólnie według mnie zestaw dobry :D
Ale zasilacza teraz nie dam rady spraedzić bo strona z lista ma jakąs przerwe techniczna :D
@cawetema: Jak masz starą kartę graficzną albo masz skąd załatwić tanio używkę to zainwestuj w lepszy procesor. Kartę zawsze możesz dokupić później i jest to mniejszy kłopot niż zmiana procesora.
Nie zaszkodzi też mieć 12 lub 16 giga ramu jeżeli to zakup na lata.
PS. Dziwny ten zasilacz. Załatw sobie 80plus bronze lub lepszy, to zakup na lata i gwarancja że jak coś się ma zjarać to będzie to zasilacz i
Nie mogę patrzeć na tą obudowę:( weź jakieś silentium pc za 100 zł. Może warto wbić więcej kasy w procka i kartę 1060 za jakiś czas kupić?