Aktywne Wpisy
AnimeRPG +54
Faceci, konfiarze i pisowcy broniący zboczeńca-księdza-pedofila reprezentują ten sam poziom którzy reprezentowali kolorowi, lewicowcy i liberałowie broniący Simona Molla(który zarażał #p0lka HIVem) i George Floyda(który dźgnął nożem kobietę w ciąży)
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć.
Mam problem z partnerem któremu za każdym razem muszę mówić że trzeba coś zrobić w domu, posprzątać. Mamy ogromny dom którego sprzątanie zajmuje dzień a nawet dwa dlatego ustaliliśmy że będziemy sprzątać co tydzień w każdy weekend. Ja stosuję się do tego harmonogramu i zawsze w każdy weekend sprzątam natomiast partner ciągle stosuje wymówki żeby tylko tego nie robić np. że jest zmęczony (uwierzcie mi że nie ma
Cześć.
Mam problem z partnerem któremu za każdym razem muszę mówić że trzeba coś zrobić w domu, posprzątać. Mamy ogromny dom którego sprzątanie zajmuje dzień a nawet dwa dlatego ustaliliśmy że będziemy sprzątać co tydzień w każdy weekend. Ja stosuję się do tego harmonogramu i zawsze w każdy weekend sprzątam natomiast partner ciągle stosuje wymówki żeby tylko tego nie robić np. że jest zmęczony (uwierzcie mi że nie ma
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą." (Mt. 7,7-8)
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Intencje mogą być podsyłane anonimowo wiadomością prywatną.
Pisz także do nas na prywatną wiadomość jeśli chcesz dołączyć do grona modlących.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Grafik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1an0e9g1FgbnBmCUm8uE2FFIKyJv8CRYRg20vVHcpoBE/
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
jedna z nich przewlekle choruje, jest w ciąży i wylądowała w szpitalu z zaostrzeniem choroby :( Proszę o modlitwę za nią i jej maluszka, żeby wszystko było dobrze. Ona tak bardzo pragnie tego dziecka.
Moja druga koleżanka niedawno urodziła, niestety aktualnie podejrzewają u niej chorobę-proszę o modlitwę, żeby zła diagnoza się nie potwierdziła.
Komentarz usunięty przez autora