Wpis z mikrobloga

Wczoraj dostałem wiadomość o doręczeniu paczki. Tylko, że cały wieczór bylem w domu i tej paczki nie dostałem. Dzwoniłem do #inpost i pani powiedziała, że paczka jest doręczona, bo widnieje podpis. Spytałem czy to znaczy, #kurier podrobił mój podpis i dostarczył paczkę uj wie gdzie, bo ja jej nie mam. Pani zaczęła się jąkać, że to nie moje nazwisko jest tu, więc to nie jest podrobienie, że upomną kuriera a ja mam czekać na informacje od tego pajaca kiedy mi paczkę dostarczy, bo oni muszą to wyjaśnić.
Zroniłem awanturę, że to kpiny i jaja jakieś, bo czekam caly dzień na paczkę, a oni mnie oszukali.

Dziś zadzwoniłem ponownie. Pani powiedziała, że zgłosiłem to już raz i straczy, że mam czekać, a oni "ponaglą kuriera" xD
#inpost #kurierzy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@somiserem: Inpost w moim mieście często(prawie zawsze) zostawia paczki bez brania podpisu(pewnie sobie potem stawiają iXy by było szybciej), plus ostatnio podjechał jakiś nowy typ(widać że świeżak, to tylko mi dął paczkę i już odjeżdżał, dopiero za nim pobiegłem i mu wyjaśniłem że to nie dla mnie, bo numer domu pomylił(nie chciał uwierzyć...), ja byłem uczciwy, Twój sąsiad nie był, teraz ma Twoja paczkę.
  • Odpowiedz
@somiserem: podrobienie podpisu to przestepstwo, powiedz babce ze nie starczy bo typa jeszcze nie ma i postrasz ze jak nie bedzie za 15 minut to zglosisz tez na policje i z nimi bedziesz czekac. przeciez to smieszne lol

że to nie moje nazwisko jest tu, więc to nie jest podrobienie

iks k---a de
  • Odpowiedz