Aktywne Wpisy

AXSIS +17

Zoyav +58
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_JRZACpaoGpMOjI7pHCpwFubY5nKb4NOz.jpg
PobierzKupiłem natomiast droższy od TRW, który wygląda tak jak na tym zdjęciu i mechanik kazał mi to zwrócić i kupić taki jak mam zamontowany. Pytanie dlaczego one tak się różnią wyglądem, mocowaniem? Czy ten od TRW faktycznie jest zły? Wpisujac mój model auta, silnik itd własnie takie mam do wyboru, oczywiście taki jak mam zamontowany tez jest, ale są tańsze po 20zł, czyli chyba gorszej jakosci? #mechanikasamochodowa
źródło: comment_G9Nqhb4Nr5AfJtvsG3XO5PFFz5JZVnkS.jpg
PobierzOk dzięki za info, no w takim razie aby się upewnić, rozumiem, że właśnie taki łącznik > http://t.iparts.pl/186/D140051/dokumenty/lacznik-stabilizatora-denckermann.jpg mam kupić?
Mam kolejne pytanko, głównym problemem z jakich poszedłem do mechanika to skrzypienie podczas skręcania, wiadomo chodzi o sworzeń wahacza, jako laik nie wiem ile tych sworzni na wahaczu tam się znajduje. Polecają do HOND firmę 555 jako najlepszy zamiennik. No więc wchodzę na stronkę www.haparts.pl , podaję model auta, silnik, idę