Nauczycielka do kolegi powiedziała że jakby szkoła, w której się uczymy miałaby wyższy poziom to wtedy by nie zdał, na co on jej odpowiedział że jakby miała wyższy poziom to ona by tu wtedy nie pracowała XD. Skończył u dyrektorki na dywaniku. #licbaza #szkola
@Geii: Pamiętam jak w gimnazjum polonistka powiedziała uczniowi, że do niczego w życiu nie dojdzie, a on na to: "Zobaczy pani, jeszcze będzie pani u mnie sprzątać" XD
Nie miał z tego powodu żadnych kłopotów, nawet panią to chyba rozśmieszyło. A chłopak został mechanikiem, co zresztą planował, i wygląda, że mu się nieźle wiedzie, wiec do czegoś jednak doszedł.
@Geii: W gimbazie miałem taką fajną panią od matematyki. Spoko babka, po 30, taki MILIF, bardzo inteligenta, dużo nas nauczyła. Któregoś dnia stałem sobie spokojnie przy automacie zastanawiając się co by tu sobie zjeść. Tak się zastanawiam, zastanawiam i w końcu wybrałem marsa i liptona w puszcze.
tak właśnie się żartuje z kobietami... Jak ona się śmieje się z Ciebie to Ty razem z nią, a jak Ty się z niej śmiejesz to płacz XD
@niegrzecznybobas: Nie wszystkie takie są, śmieszkuje własnie z taką która sama sie z siebie śmieje i zezwala na nazywanie ją słowami typu, gałgan, gówniarz, pacan itp. Dodam, że jest ukrainką. Szkoda, że wyrwała jakiegoś kanadyjczyka, bo chętnie wziął bym ją za zone
#licbaza #szkola
No, tego to się nie spodziewałem, riposta cięta jak sam #!$%@?.
Nie miał z tego powodu żadnych kłopotów, nawet panią to chyba rozśmieszyło. A chłopak został mechanikiem, co zresztą planował, i wygląda, że mu się nieźle wiedzie, wiec do czegoś jednak doszedł.
@Geii: "miała", a nie "miałaby"
@Geii: "do niej"
@Geii: Obwód Kaliningradzki
Proponuję wyginać do podręczników, a nie śmieszkować na Wykopie bo widać, że nauczycielka się co do Was nie myliła.
@niegrzecznybobas: Nie wszystkie takie są, śmieszkuje własnie z taką która sama sie z siebie śmieje i zezwala na nazywanie ją słowami typu, gałgan, gówniarz, pacan itp.
Dodam, że jest ukrainką. Szkoda, że wyrwała jakiegoś kanadyjczyka, bo chętnie wziął bym ją za zone
Komentarz usunięty przez autora