Aktywne Wpisy

eisil +164
Obejrzałem ten fragment programu "Dzień Dobry TVN" o przegrywach i czuję się lekko oburzony. Marcin Prokop stwierdził, że "i samoskazali się na bycie piwniczakami". No oczywiście, to wszystko wina tych obrzydliwych inceli ( ͡° ͜ʖ ͡°) To oni ponoszą pełną odpowiedzialność za to, że byli bici w domu czy gnębieni w szkole przez rówieśników, tylko dlatego, że byli słabsi fizycznie lub psychicznie, przez co muszą się teraz

Kopytnik_1 +3
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.
Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.
A Wy jak oceniacie
Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.
Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.
A Wy jak oceniacie
Działalność pani Patrycji w odniesieniu do samotnych mężczyzn oceniam...
- pozytywnie 11.4% (14)
- neutralnie 15.4% (19)
- negatywnie 25.2% (31)
- bardzo szkodliwie 48.0% (59)

Mirki, jaka może być przyczyna tego że aplikacja nie działa w staging/production environmencie? W development wszystko mi działa jak trzeba, ale jak zmienię to nie chce, pojawia się biały ekran i elo.
Nie ma znaczenia czy chcę to otwierać w http czy nie, po prostu nie działa. Ani z poziomu debugowania, ani z chmury, nigdzie. W developmencie wszystko działa.
Wiem że to trochę wróżenie z fusów ale próbowałem sam znaleźć rozwiązanie i zmarnowałem sporo czasu a odpowiedzi nie ma, więc nakierujcie mnie co może być źle, mogę powrzucać fragmenty kodu tylko napiszcie mi jakie.
Aplikacja w ASP.NET Core 1.1, dawno ją pisałem, dałem sobie spokój ale mimo wszystko chciałbym wiedzieć co jest z nią nie tak.
W staging mam error 500, w production wyskakuje mi Ta witryna jest nieosiągalna
Serwer localhost odrzucił połączenie.
Wypróbuj te rozwiązania:
Sprawdź połączenie
Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową
ERRCONNECTIONREFUSED
na marginesie dodam że zaczynałem wtedy naukę asp.net core więc robiłem to z tutoriala, kod jest 1:1 i facetowi z tutka działa a mi nie xD
o jakie logi chodzi, bo nie znalazłem dosłownie nic wartego wrzucenia tutaj (jestem newbie