Wpis z mikrobloga

Mirony i Mirabelki! Na jakie wiadomości, które wystukaliście w serwisach randkowych, dziewczyny Wam odpisały? Wydaje mi się, ze piszę jakieś generyczne, nudne teksty, które panny otrzymały już zylion razy i dlatego odpisuje jedna na dziesięć. Czy wklejanie past działa czy to raczej #zezuncja?

#podrywajzwykopem #sympatia #tinder #zaadoptujfaceta #badoo #stulejacontent
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CrackerX co byś nie napisał to Ci nie odpiszą. Żeby odpisać więcej niż dwóm osobom najczęściej trzeba zainwestować 30 zl w abonament. Tak bardzo cebula.
  • Odpowiedz
@4kroki: No widzisz, a był tu taki jeden co wklej bodajże pastę "znacie te dziewczyny, nie?[...]" i odpisywały. Tylko tak się zastanawiam w jakie celował.
  • Odpowiedz
@CrackerX: zamiast robić z siebie debila wklejając pasty, to po prostu zagaduj je o zainteresowania, które mają wypisane w profilu. Jak którejś się nie chciało nawet porządnego opisu zrobić to olewaj, cała filozofia
  • Odpowiedz
@CrackerX: choć ciężko w to uwierzyć najwięcej odpowiedzi miałem po jednym pytaniu: "Kawa czy spacer?"
co by nie odpisała to już praktycznie jesteście umówieni, dalej gdzie i kiedy i tyle()
  • Odpowiedz
@CrackerX:

To pewnie zależy do kogo piszesz, ale ja bym poleciała na fajną, krótką historię (o jakiejś p------e, nawiązaniu do opisu, czymś co widziałeś przed chwilą, śmiesznym piesku, czymkolwiek). Koniecznie z puentą, do której można się odnieść, albo pytaniem na końcu.

Jak ktoś ma dużo par, to nawet na "cześć" się nie bardzo chce odpisywać. A już na pewno nie na teksty, które brzmią jak wysyłane do wszystkich.
  • Odpowiedz
@panna_inga: Dzięki za radę zza różowej strony barykady :-) Jeśli chodzi o wygląd to mam tendencję do szukania kobiet o łagodnych, inteligentnych rysach twarzy. Czarne, duże oprawki okularów zwykle w tym pomagają. Zniechęca mnie czasem opis, który się składa z wielokropka lub "hmm", tak jakby napisanie choć jednego zdania o sobie było takie trudne. Czy niektóre dziewczyny wstydzą się opisywać siebie publicznie?

Też lubię jak ktoś posługuje się poprawną polszczyzną.
  • Odpowiedz
@CrackerX: Myślę, że im się po prostu nie chce (mache i tak będą mieć). Dziewczyny na tinderze to ogólnie dziwna rzecz (przeglądaliśmy kiedyś z kolegą - z jego profilu) i w sumie to nie wiem czego tam szuka tylu fajnych chłopaków ( ͡º ͜ʖ͡º) Byłam mocno rozczarowana.

• Odpowiedz
Jak ktoś ma dużo par, to nawet na "cześć" się nie bardzo chce odpisywać. A już na pewno nie na teksty, które brzmią jak wysyłane do wszystkich.

@panna_inga: gdyby tak brad pitt zaczął z Tobą rozmowę to gwarantuję, że miałabyś ochotę odpisać.. takie doradzanie co napisać można wsadzić między bajki.. jakby stulej napisał coś o piesku to wydałby Ci się przegrywem co obserwuje ludzi na ulicy jak p------n.. jak franscisco
  • Odpowiedz
@PeterFile: dzięki za gwarancję, skoro wiesz lepiej komu bym odpisała to ¯\_(ツ)_/¯

Jeśli stuleja ma już match z jakimiś laskami, to znaczy, że jest już na +/- równym poziomie z konkurencją.
Jeśli stuleja ma już match to znaczy, że czymś tę laskę do tego zachęcił (jasne, że facjatą).
Jeśli stuleja zagada inaczej niż reszta kolesi, to może zwiększyć swoje szanse.
Jeśli stuleja woli siedzieć i płakać, że nie wygląda jak
  • Odpowiedz
@panna_inga: mów co chesz, odpisałabyś do niego momentalnie.. nawet nie grałabyś w gierki xD

laski przeważnie przesuwają wszystko ruchable w prawo albo wszystko co zdatne dla atencji.. co z tego, że ma 1500 par jak pisze tylko z niewielkim procentem i to nie ze względu na oszałamiający otwieracz tylko po prostu czuje do nich pociąg..
stulej może sobie próbować, może będzie miał farta i dziewczyna poświęci swoje 'cenne' 5 minut
  • Odpowiedz